Odkaz z Bruselu : “ Váš názor nás nezaujíma „

14. marca 2014, cudzinec, Nezaradené

Brusel pripravuje zmrazenie rôznych aktív Ruska a potichu sa šepká o tom, že by mohol siahnuť aj na majetok súkromných osôb. Všetko v mene schválenia teroristického prevratu na Ukrajine, ktorého cieľom bolo presne to isté, čo nedávno položilo vládu I. Radičovej na Slovensku – naplnenie plánu a požiadaviek bruselskej verchušky. V slovenskom prípade išlo o schválenie eurovalu, teda fondu na krytie strát, spôsobených zločinmi bankárov a politikov. V ukrajinskom prípade išlo o zvrátenie rozhodnutia legitímneho prezidenta krajiny, ktorý dal prednosť reálnej pomoci namiesto sľubov.

Je to jasný odkaz Bruselu pre všetkých členov únie :

“ Buď budete robiť to, čo požadujeme, alebo vás k tomu prinútime …“

Mali by sme sa nad tým zamyslieť a konať. Skúsme sa zamyslieť aj nad slovami slovenských politikov o tom, že naša krajina neprežije bez financií z Bruselu. Čo nám tým vlastne hovoria ? Ak krajina nedokáže prežiť bez milodarov, znamená to, že je chudobná, zničená … a v prípade Slovenska aj rozkradnutá. Pretože Slovensko je krajinou v strede Európy, ktorá nezačínala od bodu nula, a mala majetok i potenciál.

Zadržanie ruského oligarchu vo Viedni, ako aj možná žiadosť USA o jeho vydanie sú tiež dôkazom šliapania po všetkých právnych normách – a dopúšťa sa ich členská krajina únie pod vedením bruselskej verchušky. Skúste si len predstaviť, aký cirkus by sa strhol, ak by niektorá krajina zadržala amerického občana a uvažovala o jeho vydaní – napríklad Iránu. Alebo si spomeňte na cirkus okolo Američanky, ktorá bola podozrivá z vraždy v Taliansku.

B. Obama je podľa amerických médií najpopulárnejším a najsilnejším politikom sveta. Ak je taký populárny, prečo musí cestovať v pancierovej limuzíne, a chodiť so zástupom policajtov ? Oficiálne kruhy v USA tvrdia, že jeho bezpečnosť by mohli ohroziť rôzni fanatici a teroristi.

Za fanatikov a teroristov označoval svojho času A. Hitler príslušníkov odboja v rôznych krajinách, ktorí bojovali proti nemeckej okupácii. Ľudí, na ktorých rôzne nemecké policajné a vojenské zložky poľovali ako na zajace. Ľudí, ktorým fašisti vyvraždili alebo mučili rodiny, priateľov a známych … či ich odvážali do koncentrákov, kde končili v plynových komorách. V čom je rozdiel medzi praktikami fašistického režimu A. Hitlera a vraždením nevinných dronmi na príkaz z Bieleho domu ?

Zhrňme si fakty –

Ale na druhej strane plne podporila vznik druhého albánskeho štátu – kráľovstva drog a zločinu v Kosove.

____________________________________

Byť slobodným demokratom len vtedy, ak plníme predstavy Bruselu o slobode a demokracii, to znamená len jedno

SME OTROCI

a naše potreby a názory nikoho nezaujímajú. Položte si jednoduchú otázku – prečo sa nad majetkom ruských oligarchov pohoršujú ľudia, ktorí tu roky blokovali prijatie zákona o preukazovaní pôvodu majetku, a nakoniec prijali právny paškvil, ktorý nič a nikdy nebude riešiť ?

Prípadné zablokovanie majetku ruských oligarchov v Európe má jediný cieľ – vytvoriť základy na prevrat v Rusku, teda zvrhnutie legitímnej vlády, ktorú si Rusi zvolili. Ten istý cieľ, ktorý mali dosiahnuť vagabundi na kyjevskom Majdane, čo sa zjavne nepodarilo.

Zlaté kľučky na toalete, zlatá miska pre psa … „šokujúce“ zábery z domu prezidenta Janukovyča. Videli ste už niekedy majetok slovenských politikov, alebo politikov únie ? Nerobte si ilúzie, možno nemajú zlaté kľučky či hajzlové misy, ale stačí sa pozrieť na ich oblečenie a doplnky … a viete, na čom ste. Cielená propaganda, ktorá má zakryť podstatu diania na Ukrajine – prevrat v réžii Bieleho domu a Bruselu.

____________________________________

Dávajme otázky a žiadajme odpovede –

  1. Prečo sme závislí na Bruseli ?
  2. Aká je skutočná bezpečnosť Slovenska ?
  3. Odkiaľ pochádza majetok slovenských oligarchov ?
  4. Prečo neboli dodnes potrestaní ľudia, ktorí tejto krajine spôsobili miliardové škody pri výkone verejných funkcií ?
  5. Prečo máme státisíce chudobných pracujúcich, bezmála polmiliónovú armádu nezamestnaných a tisíce bezdomovcov ?

_____________________________________

Alebo mlčme a prizerajme sa, ako svet padá do osídiel moderného neofašizmu …. len si nesťažujme, keď jedného dňa budú naše deti chodiť do školy len dovtedy, kým sa nebudú vedieť podpísať a narátať do tisíc ….