Ukrajina si pomoc nezaslúži . . .

6. apríla 2014, cudzinec, Nezaradené

… ešte stále mám v živej pamäti, ako sa nám ukrajinskí činitelia vyškierali do tváre, a chceli prehodiť svoje problémy na naše plecia – niečo v štýle, že ak nedostanú plyn na sekeru, nebudú ho mať ani tí, čo platia. Vtedy padli od niekoho prorocké slová, že raz sa Ukrajincom ich svinstvo vráti ako bumerang. Stalo sa …

Podľa dočasného zločinca na čele Ukrajiny robia Slováci problém … akosi pozabudol na obrovské dlhy svojej krajiny voči Rusku, ktoré do veľkej miery nazhromaždila jeho spolupáchateľka vrkočatá Juliška – jej rodina a priatelia bohatli, Ukrajina neplatila a dlhy rástli. Dnes si tento krvavý vagabund (asi preto patrí do jeho fan-klubu iný vagabund v Bielom dome) vylieva zlosť na Slovensku, ktoré by mu podľa jeho predstavy malo prihrať plyn za nákupnú cenu … ba možno čoskoro povie, že by ho mohlo aj zaplatiť.

Čo si kto navaril, nech si aj zje. Keďže sa nejedná o nutnosť pomoci, ktorá by vyplývala z nejakej živelnej pohromy alebo niečoho podobného, treba povedať rázne a nemilosrdne – nie. Akékoľvek iné rozhodnutie by totiž legitimizovalo vládu vagabundov v Kyjeve, a stalo sa ešte nepríjemnejším precedensom, než bolo Kosovo.

Navyše – Ukrajinci aj dnes praktizujú svoje staré spôsoby, a okrádajú platiacich odberateľov Ruska odčerpávaním plynu počas prepravy. Všetci o tom zatiaľ mlčia, alebo len nenápadne prehodia slovko-dve … ale je to tak.

Slovensko nie je tak bohatou krajinou, aby mohlo financovať štátne prevraty v iných krajinách … ktoré navyše smrdia fašistickými spôsobmi. Ukrajina bola nespoľahlivým obchodným partnerom aj v časoch, keď mala stabilné a demokraticky zvolené vlády. Dnes je v rukách násilníkov a samozvancov, a podľa pravidiel Bieleho domu by mala skončiť v izolácii … mala, lenže je susedom Ruska a tak mv tomto prípade každý z “ pánov sveta “ kašle na slobodu a demokraciu. Moc a túžba po svetovláde sú najsilnejšími drogami, aké ľudstvo pozná. Stačí si spomenúť na Alexandra Veľkého, Džingischána, Napoleona, Hitlera, Stalina … či sa dnes pozrieť na mocou spitých Obamu a Merkelovú …

_______________________________

Ak tvrdíme, že august 1968 je škaredou škvrnou na dejinách Slovenska, odmietnime našu účasť na inej škvrne európskych dejín – podpore vlády banditov, zlodejov a vrahov na Ukrajine.