Cenzúra = diktatúra

11. mája 2014, cudzinec, Nezaradené

Slovenské “ mienkotvorné “ denníky začali skvalitňovať diskusie. Ako to prebieha ? Napríklad vyraďovaním diskutérov pod rôznymi, značne prekrútenými zámienkami … alebo moderovaním diskusie, či dokonca jej úplným zákazom ( alebo nepovolením ? ). Prípadne pretváraním podľa českého vzoru, kde istý slovenský denník požiadal diskutéra e-mailom, aby zaslal – kópiu preukazu s fotografiou.

Vraciame sa do čias totality ? Áno, vraciame – dnes už nie je v mene Ríše zla, teda ZSSR … ale v mene bašty demokracie a slobody – USA. Trochu čudné, nie ? Prečo sú zastavené diskusie práve pod článkami, ktoré sa týkajú americkej politiky, diania na Ukrajine či postoja Bruselu ?

Oni sa boja vlastných ľudí … sledovanie celého sveta a vysokých predstaviteľov nezávislých štátov zo strany amerických tajných služieb bolo a je motivované strachom z ľudí, ktorých neustále klamú a zneužívajú. Boja sa pravdy, boja sa následkov svojich zločinov.

Spojenci ? Nie, vážení páni a dámy – dnes sú všetci v očiach USA potenciálnymi teroristami a nepriateľmi. Symbolom slobody a demokracie na tejto planéte má byť krajina, vedená zločincami, paranoikmi, klamármi a sukničkármi … či vyslovenými idiotmi, ktorí nechávali bombardovať cudzie krajiny, hoci nevedeli ukázať na mape, kde bývajú !!!

A preto začína – cenzúra. A tá chodí ruka v ruke s – diktatúrou. Ináč, aj ovca môže slobodne chodiť po košiari či lúke. Len ju vždy sleduje – strážny pes. Sme aj my – ovce ?