Išiel Jano na vandrovku

7. júna 2014, cudzinec, Nezaradené

Tak začínali rozprávky našich starých materí, a tak vyzerá dnešná realita. Smradi z rôznych príživníckych organizácií sa pohoršujú, že odpadne jeden povinný cudzí jazyk, a deti sa budú učiť len jeden, čo vraj sťaží ich uplatnenie na európskom trhu práce.

Nuž … ak mám vandrovať po svete, poznať svoju rodinu z fotografií … potom nepotrebujem vládu na Slovensku, ani rôznych smradov z neziskových organizácií, ktorí svojimi výrokmi potvrdzujú jedno-jediné – platí na nich niekdajší výrok bývalého profesora, že sú to výhradne ľudia s tulením syndrómom, ktorí budú posluhovať komukoľvek, ak im zaručí jediné – nebudú musieť naozaj pracovať.

Za prácou sa vraj dnes chodí … klamstvo. Práce je na Slovensku toľko, že by sme skôr potrebovali o milión ľudí viac. Stačila by len skutočne schopná vláda, vytvorená z odborníkov a schopná riadiť túto krajinu. Nič viac, nič menej. Stačí sa len pozrieť na rozbité cesty, opustené polia … neporiadok v lesoch, opustené priemyselné areály a analyzovať potreby Slovenska a možnosti obnovenia sebestačnosti v maximálnej možnej miere. Kupovanie pracovných miest je cesta do pekla, a zároveň úpadok na úroveň afrických krajín, ktoré roky vysávali rôzni zločinci z “ vyspelých “ demokracií.

Začiatkom 90. rokov prišla na slovenský trh istá nemecká spoločnosť a jej šéfovia sa pohoršovali, že ľudia nevedia nemecky a nemôžu sa s nimi dohovoriť. Starý Mišo sa pred jedným manažérom uchechtol a prehodil – čo myslíš smrad, kam si prišiel ? Do nemeckej kolónie ?

Nechceme byť na úrovni kolónií, hoci sme sa kolóniou už stali – bruselskou. Mali by sme sa zamyslieť, či nám stojí panské huncútstvo za miliardy, ktoré strácame. Kto potrebuje politikov ? Nikto. Teda s výnimkou ich príživníckych a privilegovaných rodín, či rôznych prostitútok, ktoré z ich (ne) činnosti ťažia.

Štát majú viesť odborníci, a keďže politické strany nie sú schopné riadenia štátu za pomoci odborníkov (potom by sa nedalo kradnúť), tak ich treba zakázať. K životu potrebujete chlieb na tanieri, a nie smrada v luxusnom obleku s papuľou, preplnenou prázdnymi frázami.