Mamľasi, zobuďte sa konečne ! !!

5. augusta 2014, cudzinec, Nezaradené

Ráno sa zobudíte na čudné zvuky. Odhrniete záves, a ľaľa-ho … po vašej záhrade pobehuje akýsi cudzí chlap, fotí váš dom, auto, obzerá bezpečnostné zariadenie … vyletíte z domu a chlap svižko preskočí cez plot k susedovi.

Čo spravíte ? Mávnete rukou a poviete si – už nie je na mojom pozemku, takže všetko je tak, ako má byť ??? Sotva. Väčšina z mamľasov, ktorí dnes tak zúrivo obhajujú útek amerického pozorovacieho lietadla nad švédske územie, by v spomenutom prípade ihneď vytáčala známe číslo núdzovej policajnej linky, a žiadala, aby bol pozorovateľ ich majetku zadržaný a čo najprísnejšie vypočutý … a potrestaný. Prečo teda obhajujú niečo podobné v prípade spomínaného lietadla ?

Buď sú mamľasi, alebo zradcovia … odgrgol si ráno akýsi bojovník proti alkoholu v bistre, kde sa pravidelne zastavím na kávu. Počul našu debatu s kolegom a iniciatívne sa zapojil … kým ešte nezačnú plávať jeho bunky v niečom priveľmi ostrom a primálo vhodnom na myslenie …

Mali by sme prestať mlčať pri tak očividných provokáciách, akých sa dopúšťa “ bašta “ demokracie v našej tesnej blízkosti. Nie je to o tom, či niekto má rád Američanov a neznáša Rusov … alebo naopak. Je to skôr o tom, že jedného dňa môže niekto na ruskej strane vydať oprávnený povel – zastavte vagabunda všetkými možnými prostriedkami – a my sa môžeme poľahky ocitnúť v tom, o čo určite nestojíme – vojnovom konflikte.

Chlapi, počúvajte … oné … snažil sa už mierne chytený “ spolubesedník “ niečo rozumné povedať. Oné … keby bola vojna, boli by sme úplne v prdeli. Však ani vlastnú armádu nemáme …

No, niečo síce máme, teda voláme to armádou. Ale v niečom mal aj pravdu. Zásluhou “ profesionalizácie “ armády by nás dnes vyfackali po pár hodinách aj deti z “ vatikánskej škôlky „. Ono, tá základná vojenská služba bola na niečo aj užitočná. Dnešná mládež nemá zmysel pre poriadok, mnohí sú skôr “ šmatlochodi “ než mladí a života plní chlapci. Pravdou je, že za našich čias by sme nenašli v celom kraji toľko kriplov na školách, ako ich dnes nájdeme na jedinej základnej škole. Ako hovorí kamoš – telocvikár … pri nejednom chlapcovi by dnes vyzeral aj prestarnutý slimák ako nadopovaný šprintér.

Čo teraz ?

Nič … mamľasi, len skúste na začiatok otvoriť oči a zamyslieť sa …