Krokodílie slzy Bruselu

8. augusta 2014, cudzinec, Nezaradené

Europsku komisiu nesmierne sklamalo embargo, vyhlásené Moskvou a vyhradila si právo na reakciu …. podobná veta sa objavila v mnohých médiách po celom kontinente. Samozrejme, sprevádzaná štekotom ratlíkov v diskusiách, ktorí si začali šúchať ruky nad blížiacim sa hladomorom v Rusku ….

Veru, bruselská šaškáreň, preplnená národným odpadom je naozaj vyvedená z miery. Ako si to vôbec mohli Rusi dovoliť ? Však o príkazoch z “ Olympu “ sa nepochybuje, tie sa musia vykonať do bodky a nekomentovať.

No, moskovský Olymp zjavne nesídli v Bruseli. Stručne povedané – na východ od našej krajiny majú Brusel úplne na háku. A teraz ? Rozšíri sa embargo ? Ktovie … isté je, že zatiaľ viac poškodzuje členské krajiny, ako Rusko. Dokonca ani Poliaci už neškriekajú čosi o jedení jablka ako forme provokácie Putina, ale žiadajú – odškodnenie.

Bolo koze dobre, išla sa na ľad šmýkať …

Bumerang sa vrátil a dobre trafil. Dokonca aj členovia servilnej slovenskej vlády začínajú pociťovať mierne obavy zo súčasného vývoja. Nečudo, ukazuje sa, že bruselská verzia cigánskej férovky – teda dvadsiatich proti jednému – nielen nesmeruje k úspechu, ale sa navyše poriadne predraží. A zrazu nikto z pánov demokratov nevie, čo robiť . No, ani sa veľmi nedivím, pretože nejeden z nich nedokáže bez požehnania Bruselu vykonať – veľkú potrebu.

Ale, mohla by sa hádam poučiť pospolitá Slovač (to som asi prehnal) a konečne si uvedomiť, že heslo “ so Sovietskym zväzom na večné časy a nikdy inak “ bola parádna sprostosť, ale ešte väčšia je v obmenenej verzii s Bruselom.

Blíži sa chvíľa účtovania, kumpáni sa budú obviňovať zo strát, len kto bude platiť ? Neviete ? Pozrite do zrkadla …