Teroristi . .. neexistujú, alebo je ich hlavným stanom – Biely dom

21. septembra 2014, cudzinec, Nezaradené

Rusi sú stále na Ukrajine, povedal akýsi smrad v uniforme, ktorý je údajne veliteľom NATO. Áno, smrad … iné meno si nezaslúži. Aj keby boli Rusi na Ukrajine, pravdou ostáva, že ich trvalý nepriateľ a svetový policajt č.1 – teda Američania, sa poflakuje so svojimi vojenskými silami prakticky na každom kontinente. Však to poznáte – ochrana amerických záujmov.

Besného psa môžeš ľutovať, ale obvykle je jediným riešením – jeho utratenie. Povedal kedysi sused, síce značne pod parou, ale poznáte starú pravdu, že opilci a deti hovoria vždy pravdu ?

Putin, či Putler … ako ho volajú tí, čo dnes lezú do zadnice Američanom a včera liezli Sovietom (alebo im tam liezli ich rodičia) zachováva pokoj, a zatiaľ len naznačuje, čo by asi mohlo byť, ak stratí trpezlivosť. Iste, médiá sú plné jeho údajných výrokov, ktoré šíri istý samozvaný ukrajinský smrad (ktorý sa dostal k moci demokratickým hlasovaním, kde získal menšiu podporu, než potreboval … áno, narážam na odvolanie Janukovyča).

Chápem, proruskí banditi na východe Ukrajiny sú problém, vlastne taká riadne pichavá kosť v niekoho zadnici. Niekde som počul, že definícia banditu znie – je to smrad, ktorý sa protiví mocným tohoto sveta. Plne súhlasím, nedávno som sledoval vystúpenie istého hysterika, pôvodom y Kene a rozhadzoval rukami, akoby mu pred očami mučili celú rodinu, ale z úst mu striekali len jedovaté sliny, ktoré mi pripomínali istý treťotriedny film a zábavného černocha …

… ktorý si sťažoval na diskrimináciu aj vtedy, keď ho povyšovali v práci, alebo mu inak pomáhali …

Čo už, jedného podobného smrada som mal donedávna v rodine, ktorý aj v necelej päťdesiatke visel materi konča sukne, a nikdy neurobil nič, čo si ona neželala, aj keď to bolo dobré. Štatistika jeho štvorročného manželstva s mojou vzdialenou príbuznou znela následovne – dve objatia, jedna pusa (pri obrade), a trvalé vyhýbanie práci … každý, kto mu nejakú ponúkol, bol jeho úhlavný nepriateľ. Chvíľu som sa rehotal, keď som počul, že počas celého manželstva chrápal v posteli vedľa svojej matere … pričom žena spala na válende v kúte miestnosti, aby nemuseli kúriť inde, ale smiech ma prešiel, keď od neho utiekla a jej rodičia lamentovali, aby sa k nemu vrátila, lebo oni tú hanbu neprežijú.

Čo tam po tom, že ona sa tak trápila, že sa pri ceste po ulici musela počas vetra držať lampy, aby ju neodfúklo … mať 42 kíl pri výške bezmála 174 cm, to je na niečo viac, ako zamyslenie … alebo sa mýlim ?

No, je od neho preč a keď prišli pindať jej “ bohabojní “ rodičia (niekedy som mal pocit, že pre pokoj v rodine by ju predali aj do bordelu), tak som ich jednoducho a skrátka – vyhodil. Okolie ma pochválilo, a ona konečne nepripomína vešiak so starými šatami.

Hádam sa bude mať lepšie, smrad za ňou neprišiel, akurát jej napísal niekoľko komických správ, kde sa jej vyhrážal, že ak sa nevráti a on príde o niekoľko rôznych dávok, tak sa s ňou rozvedie … nevedel som, či sa mám smiať, alebo plakať. Nič to, želám mu všetko dobré a nech ho šľak trafí čo najskôr a presne … aspoň nebude odkázaný na dávky a boj o ne. Najlepšie zajtra, potom ušetrí aj na rozvode, nie ?

Terorista ? Čo to vlastne je ?

Neviem, podľa mňa by mal byť teroristom každý, kto bojuje na cudzom území…. lenže, to by sme museli oplotiť USA, pretože tí majú svojich vojakov v každej prdeli, a Biely dom vyhlásiť za baštu terorizmu. Hm … tak to teda nie. Z toho vyplýva, že teroristi neexistujú. Alebo sa mýlim ? Neviem … možno je tá definícia rovnako ohybná, ako chrbtice našich poslancov.

Niekto povedal, že vo východnej Európe potrebujeme trvalé základne spoločných síl na obranu pred bubákom z ešte vzdialenejšieho východu. Neviem, ak v Kremli sedí bubák, potom v Bielom dome – chudák. Rozhadzuje rukami ako epiletik pri záchvate a trepe somariny, pri ktorých by sa cítilo trápne aj dieťa s istým, nemenovaným syndrómom. Občas mám pocit, že mu v detstve (okolo štyridsiatky) šlohli húpacieho koníka a dodnes sa s tým nevyrovnal.(mimochodom, tí zlodeji museli byť pekní babráci, lebo koníka síce šlohli, ale jeho mozog majiteľovi nechali …) Lenže … tak mi nepripadá on sám … ale aj mnohí, čo tým jeho sprostostiam tlieskajú.

Veru a tak sa radujem, že som obyčajný, krepý smrad z dediny, čo sa tomu vlastne – nerozumie … teda, ako svetu politiky a privilegovaných smradov.

Pri predstave, že by som tomuto svetu rozumel, sa začínam tak škrabať, ako pacienti pri svrabe. Tfuj, hnusná predstava.

Lenže … ak teroristi neexistujú, ako vysvetlíme pád WTC ? Bol by tu jeden spôsob – lietadlá viedli skúšobní piloti, ktorí testovali možnosť parkovania boeningom vo výškovej budove. Však aj ja poznám ľudí, ktorí by išli na aute … no aj na toaletu. Možno bol niekto … ešte lenivejší, ktovie.

Svetu mier … nehrozí.