Nesvojprávne Slovensko

21. novembra 2014, cudzinec, Nezaradené

Americký kongres odmietol umiestnenie bývalých väzňov z Guantanáma na území USA. Problém, čo teraz ? Kdeže, žiadny problém, však máme na starom kontinente servilné a nesvojprávne vlády, ktoré s radosťou podpíšu to, čo zástupcovia amerických občanov odmietli. Však, prečo riskovať pobyt neoprávnene väznených teroristov na vlastnom území, nie ?

Bolo ich len osem, a dvaja už opustili územie Slovenska, znela alibistická správa. A z čohože ich pobyt financujeme ? Akože z čoho, predsa z vrecka slovenského daňového poplatníka, ktorý tak platí za škody, napáchané zločinmi americkej administratívy. Neviem, podpísali sme pridruženie k USA a stali sme sa ich novým štátom ? Hľadám, hľadám … ale nič také nenachádzam. Takže – nie.

Hm … ako vlastne môže niekto hovoriť o zodpovednosti voči vlastným občanom a pokojne z ich daní platiť cech za zločiny cudzej vlády, a ešte k tomu ohrozovať pobytom teroristov vlastnú krajinu ? Vraj boli vyhodnotení, že už nie sú hrozbou. Hm, a kedy teda boli ? Však žiadny súd neprebehol, neboli vznesené žiadne obvinenia, proste ich niekto odchytil ako zajace a na dlhé roky uväznil. … ľudské práva ? Zabudnite … ženevská konvencia ? Zabudnite …

A Slovensko má ťahať gaštany z ohňa za svojho zločinného “ spojenca „. No, to je naozaj úžasné … Nie, dnes nemám chuť na to, aby som sa hrabal v ústavných zákonoch, ale matne sa zdá, že prevoz osôb, podozrivých z terorizmu by sa dal chápať ako trestný čin proti štátu. A pokiaľ viem, tak tieto skutky bývajú pokladané za obzvlášť závažné,  a vinníkom hrozia tvrdé tresty.

Lenže … Slovensko … tu je väčším zločinom krádež kukurice, než zabitie človeka. Takže skúmanie a prípadné potrestanie vinníkov nehrozí. Ale – mali by sme sa zamyslieť – kto nám vládne ? A čí záujem chráni ?

Odpovede na tieto otázky nepotešia – na záujem Slovenska a Slovákov nikto nehľadí. Ani ich vlastná vláda … a preto je čas na návrat moci do rúk ľudu … hoci, môžeme poľutovať aj vládu, že má taký zlý národ … a ponúknuť jej, aby ho – vymenila.

V záujme civilizácie …