Žiadnych okupantov tu nechceme

29. januára 2015, cudzinec, Nezaradené

V Európe je pokoj, pokiaľ na kontinente nerinčia zbraňami – Američania

Presne tak. A pokoj tu musí aj ostať. Vôbec nie je podstatné, čo si myslí nejaká kariéristka, vysedávajúca na dobre platenom poste.

Žiadna základňa na Slovensku, a už vôbec nie pochybnej severoatlantickej aliancie, do ktorej sme vstúpili pod vplyvom klamstiev domácich zradcov a rôznych vagabundov. Kto bude podporovať vznik  akejkoľvek základne či tzv. logistického centra (v preklade skladu zbraní, a skrytej základne) na Slovensku, patrí pred súd za vlastizradu a následne za zločin proti štátu a národu – priamo na popravisko. Bez milosti, bez akejkoľvek šance na odpustenie.

Pokladám za zradcov ľudí, ktorí podporovali pobyt spojeneckých vojsk po auguste 1968 na Slovensku, a rovnaký postoj mám aj k tým, ktorí nás dnes ťahajú pod čižmu iného – okupanta.

Rusko pre nás hrozbou nie je. Hrozbou sú však pre nás veľmocenské ambície Bruselu, poslušného lokaja Bieleho domu. Hrozbou sú pre nás ľudia, ktorí podporili ukrajinských fašistov a pohrobkov S. Banderu miliardami dolárov, vyzbrojili ich a zapríčinili občiansku vojnu na Ukrajine.

Hrozbou sú pre nás ľudia, ktorí zavádzajú verejnosť tvrdeniami o aktívnom podiele Ruska na tejto tragédii. Hrozbou sú pre nás ľudia, ktorí svoje záujmy presadzujú korupciou, humanitárnym bombardovaním a vydieraním. Hrozbou je pre nás krajina, vedená nositeľom ceny za mier, ktorý nikdy a nič pre mier neurobil – naopak, všade na svete sa na jeho rozkaz šíri smrť, bolesť a utrpenie.

Hrozbou sú ľudia, ktorí týmto zločincom prisluhujú.

Okupantov a zradcov treba nemilosrdne vyhnať 

Každý, kto by sa chcel podpísať pod základňu NATO na Slovensku, by mal vedieť jedno – svojím podpisom sa stáva zradcom národa, a zaslúži si to isté, ako všetci zradcovia.