Hrozba eurodiktatúry narastá

11. marca 2015, cudzinec, Nezaradené

Grécko eurozónu v žiadnom prípade neopustí … Veľká Británia sa v prípade opustenia únie môže stať druhou Severnou Kóreou …

Bezvýznamné výroky ? Ani nie … pretože výrok o Grécku nezaznel z úst predstaviteľa Grécka, ale naopak politika, ktorý by mal dnes stáť pred súdom, a nie byť vrcholným predstaviteľom únie – J.C.Junckera. Neviem, ale daňové úniky sú v každej krajine zločinom … nie ?

Druhý výrok pochádza od bývalého britského premiéra G.Browna.

A prečo ? Prečo by sa mal niekto ocitnúť v izolácii len preto, že opustí nejaký pochybný klub, v ktorom sa aj tak nedodržiavajú dohodnuté pravidlá ? Prečo by sa mal o osude krajiny vyjadrovať zahraničný politik, ktorý je len zásluhou súčasného systému európskou osobnosťou, hoci by mal sedieť vo väzení ?

Najskôr preto, že euroskeptik V. Klaus má oveľa viac pravdy, než sa na prvý pohľad zdá, keď otvorene hovorí o pomaly a cielene budovanej európskej diktatúre.

Najskôr preto, že snahy o prehodnotenie plánu spoločného európskeho domu sa objavujú vo významných krajinách únie, a priamo ohrozujú záujmy bezvýznamných politikov, ktorí sa stali významnými preto, že sú – ľahko manipulovateľní a ovládateľní, navyše majú špinavú minulosť.

Najskôr preto, že nechuť Britov k únii nepochádza z izolovanosti ostrovného štátu, ale faktu, že únia rieši svoje problémy rôznymi špinavými praktikami, ako napríklad emisiami nekrytej meny, či poslušným prisluhovaním Bielemu domu pri vyvolávaní rôznych konfliktov, ktoré často hrozia prerastením do globálnej vojny.

Alebo preto, že prostredníctvom médií sa manipuluje s verejnou mienkou, aby sa zakryla krutá realita, že z únie sa stáva

KONCENTRAČNÝ TÁBOR NÁRODOV