Kruté poníženie bruselského reichstagu

31. mája 2015, cudzinec, Nezaradené

Brusel dlhé roky trpel božím syndrómom, či skôr pocitom, že jeho reprezentácia je tvorená nadľuďmi, ktorí sú povolaní iným určovať, čo je dobré a čo nie … s kým sa kamarátiť musia a s kým naopak nesmú. Bezočivosť bruselských aparátčikov zašla tak ďaleko, že si dokonca osobovali právo vydávať rozhodnutia a nevysvetľovať, alebo ich zdôvodňovať absurdnými argumentami, ktoré sa v slušnej spoločnosti priamo označujú za – klamstvá.

Nuž, ale novodobý reichstag narazil … rovnako, ako kedysi jeho predchodca, ovládaný fanatickým masovým vrahom s zdanlivo komickými fúzikmi pod nosom. Beztrestne je možné vydierať len slabých a chudobných … ale v prípade Ruska sa nehovorí ani o slabom, a už vôbec nie chudobnom. A ajhľa … bruselské politbyro škrieka zdesením, že ktosi si dovolil oplatiť ich dobrotu a rovnako obmedziť ich pohyb, ako to predtým urobili sami. Zrazu žiadajú o dôvody, vysvetlenia, zrazu sa cítia dotknuto, že si niekto dovolil – brániť sa.

Nie, nič netreba zdôvodňovať. Ako sa do hory volá, tak sa aj ozve … stará pravda sa opäť naplno potvrdila. Zákaz pohybu európskeho politického odpadu cez hranice Ruska by mal byť pre všetkých poctivých ľudí dôvodom na zamyslenie – prečo Brusel môže zakazovať, ale Kremeľ nie ? Koho vlastne to bruselské, pseudodemokratické hniezdo s neofašistickými praktikami reprezentuje ? Nehovoriac o tom, že ostrejšia ruská reakcia prišla po dlhých mesiacoch čakania, kedy mal Brusel dostatok času a priestoru na jednanie s Ruskom ako rovnocenným partnerom, ale zjavne sa snažil jednať len z pozície sily … čo pôsobí naozaj komicky, ak vidíme konanie Kyjeva, ktorý sa prijímaním rôznych zákonov doslova z Bruselu vysmieva a denne naznačuje – koľko nám zaplatíte, toľko vám dovolíme. Či presnejšie povedané, budeme vaši spojenci len dovtedy, kým budete platiť.

Praktiky Bruselu sú tisícnásobne horšie, než kedy boli praktiky Kremľa počas studenej vojny. Sú o to horšie, že ľudstvo má v pamäti vystrájanie vrahov ako Hitler či Stalin … má v pamäti snahy o budovanie impérií, ktoré skončili vraždením vo Vietname alebo Afganistane. Má v pamäti podvody a klamstvá, ktoré viedli k vraždeniu v Iraku, občianskym vojnám v Sýrii, Líbyi, či inde na svete. Má v pamäti to, že kamkoľvek vkročila noha tzv. šíriteľa demokracie pod európskou či americkou vlajkou, vždy to skončilo utrpením ľudí a vraždením.

Je najvyšší čas, aby sme sa vzopreli … a bojovali proti snahám o vybudovanie Štvrtej ríše, či skôr naplneniu snov o Tretej ríši – v inom obleku … naše deti si nezaslúžia budúcnosť v takomto hnusnom svete