NATO, Brusel a Biely dom nás ženú do vojny s Ruskom

1. júna 2015, cudzinec, Nezaradené

Ruské lietadá nemajú čo robiť v okolí Británie, či severských štátov … ale rovnako nemajú čo robiť ani kanadské či americké vojnové lode v Čiernom mori. Tieto nebezpečné hry by sme mali či najskôr zaraziť.

Jadrové zbrane by mali byť zlikvidované – všetky a bez výnimky. Isté však je, že akékoľvek americké zbrane a vojská nemajú čo robiť mimo amerického územia. A to isté platí pre všetky vojenské jednotky, a všetkých štátov. Nech sa konečne každý stará sám o seba. Vojnoví štváči nepatria do politiky, ale na šibenicu. Psychopati patria do liečební, za ostnaté ploty pod elektrickým prúdom.

Ako to dopadne, ak dostanú psychopati moc a peniaze, vidíme dnes na rôznych miestach sveta – Sýria, Líbya, Irak, Afganistan, Ukrajina … Ktosi povedal, že ak jeden človek zabije iného človeka, stane sa vrahom … ale ak zabije milióny, stane sa dobyvateľom a skončí v učebniciach. Nuž, myslel som si, že ľudstvo odvtedy zmúdrelo a pochopilo, že ochrana miliónov životov stojí aj za uväznenie jedného psychopata …

Žiaľ, mýlil som sa … psychopati dostali moc a peniaze, a dnes nás ženú do vojny s Ruskom