Keď potkan bľačí ako ovca

2. júna 2015, cudzinec, Nezaradené

… je to možno na smiech, ale skôr na zamyslenie.

Za oných čias sa bežne “ predvolávali na koberček “ ministerstiev zahraničia západní diplomati, teda ak nejakí na území Československa boli. Pokiaľ išlo o sovietske veľvyslanectvo, tak tam chodili na koberček – naši predstavitelia, hoci boli doma a Sovieti boli hostia

Doba sa zmenila, i praktiky. Kedysi povedala česko-americké prostitútka, že Slovensko je čierna diera … asi sa pri svojom výroku pozerala pod vlastnú sukňu, ktovie. Isté je, že naši noví priatelia sa po zmenách okamžite prejavili – my sme sa svetu otvorili, ale oni si “ pre istotu “ na otvorenie nechali čas … a tak napríklad dodnes naši “ spojenci “ z Washingtonu lustrujú našich ľudí ako potenciálnych zločincov, ak chcú poznať krásy ich krajiny.

Nová doba – vrahovia lustrujú poctivých, aby sa nenakazili – poctivosťou

Bruselské potkany bľačia ako ovce, že ich kroky voči ruským občanom, ktorým zakázali vstup na územie únie (hoci mnohí z nich politikmi nie sú), boli oprávnené … asi tak, ako príkaz Londýna istému ruskému podnikateľovi, aby predal svoje britské aktíva, lebo mu aj tak nedovolia podnikať. Sloboda podnikania, nie ?

Český potkan zapišťal, aby mu vysvetlili, prečo je na území Ruska nežiadúci

Asi zabudol, ako hrdo dvíhal ruku pri hlasovaní o úmyselnom poškodzovaní záujmov Ruska zo strany Bruselu. No, bumerang sa vrátil. Smola, asi autor hodu nepoznal jeho schopnosti, nie ? Iste, z bruselského Reichstagu znejú pobúrené hlas, čo si to vlastne Rusko dovoľuje … asi zabudli, že Rusko nie je sluha, ale partner. Hoci, pri tej partii zločincov a idiotov, ktorí riadia Brusel, sa nedá hovoriť o zabudnutí, ale skôr o vrodenej demencii.

Veru, treba nám poldruhamiliónovú európsku armáda, aby udržala pre prípad potreby na uzde národy, ktoré konečne precitnú a pochopia, že Brusel je hniezdo hadov … pretože, proti Rusku by tá armáda pôsobila skôr komicky … a tak potkany bľačia ako ovce … nemáte náhodou po ruke nejakú deratizáciu ?