Za prácu žrádlo a posteľ . .. to je sen dnešných mocipánov

6. júna 2015, cudzinec, Nezaradené

Nie, dnes sa naozaj nedá pochybovať, že svetu vládnu zločinci … dalo by sa povedať – gangstri

A majú strach z následkov toho, čo ich činy vo svete vyvolali. Aj preto vymýšľajú rôzne hlúposti, ako sa poistiť pred následkami spravodlivého hnevu národov, ktorý vyvolali svojimi – zločinmi. Začalo to kamerami v uliciach (nie, tie naozaj nie sú pre vašu bezpečnosť), pokračovalo čipmi a biometrickými údajmi v dokladoch, a dnes sa pomaly škriabe na povrch sveta myšlienka, že peniaze v ruke sú zvrátenosťou, ba dokonca zločinom proti štátu … keď môžu byť na bankovom účte, nie ?

Neobmedzená moc a kontrola nad životom každého občana, sen každého banditu

Čo banka, to kšeft pre podvodníkov s politickým krytím. Ak by to tak nebolo, nemohlo by sa stať, že po rokoch ukladania peňazí na vlastný účet nakoniec máte menej, než ste vložili. Pretože, ak súčet inflácie a ročného rastu cien dosiahne tri percentá, ale banka úročí váš vklad len necelým percentom, tak vás váš bankár jednoducho – okráda. Verejne, beztrestne a dokonca v súlade so zákonom. Je to normálne ?

Prečo vlastne vznikla myšlienka, že ľudia nepotrebujú hotovosť, keď môžu mať peniaze na účte a všade platiť kartou ? Dôvodov je niekoľko. Tým prvým je fakt, že banky nevedia zarábať, nevedia zhodnocovať peniaze vlastných klientov. Bankársky biznis sa zásluhou prepojenia na politické špičky zmenil na bankárske istoty s ručením – neobmedzeným. Banka zásadne zarába … klient zásadne nesie riziko. Ak o tom pochybujete, položte si otázku, prečo (a akými peniazmi) ručí štát za vklady v bankách. Prečo napríklad neručí štát aj za straty z vášho podnikania, keď môže ručiť za straty, spôsobené bankami ?

Áno, politické špičky majú strach a tak hľadajú poistku proti vlastným národom

Budete sa búriť, lebo vás politik, či nejaký vyvolený okráda ? Stačí vedieť vaše meno a jednoducho vám z nejakého vymysleného dôvodu zablokovať prístup k účtu … však absurdných zákonov, ktoré to umožňujú, máme viac než dosť. Či už slovenských, alebo bruselských. Samozrejme … nevzťahujú sa na vyvolených. Áno, na tých banditov, čo sa dnes chvália svojimi majetkami …

Zablokovaný účet a skončili ste … hotovosť nebudete mať, a naučíte sa, že máte držať hubu a krok. Pretože, o to vlastne ide – zavrieť vám hubu. Pretože dnes žijeme v totalite, a oveľa väčšej, ako kedykoľvek predtým. Neveríte ? Položte si otázku, prečo nejeden európsky politik má doslova sterilný životopis a nedozviete sa nič o jeho predkoch. Viete napríklad to, že niekoľko vysokopostavených predstaviteľov NATO či EÚ má fašistickú minulosť ? Predkov, ktorí zastávali vysoké funkcie v SS, gestape, wermachte, alebo zamestnávali otrokov vo svojich továrňach ?

Nie, to nie je náhoda a jablko naozaj nepadlo ďaleko od stromu. Nie, týmto ľuďom nejde o slobodu a blahobyt pre všetkých … pretože za ľudí sa pokladajú len oni. Ostatných si všímajú len vtedy, keď po nich šliapu.

Mám pre vás smutnú správu … éra socializmu bola úplnou banalitou proti totalite, v ktorej žijeme dnes … a nič na tom nemení ani fakt, že si zdanlivo môžete povedať, čo chcete …