Hlupáčikovia, prestaňte tárať a začnite zaťažovať závity

24. júna 2015, cudzinec, Nezaradené

Hovorí sa, že nie je ťažké narodiť sa ako blbec, je však umením sa na blbca vypracovať

Niektorí diskutéri sa v tomto smere zjavne činia. Hovoriť o vytvorení nezávislosti na ruských surovinách v dobe, keď vlastne tieto suroviny nie je čím nahradiť … môže len blbec. Mimochodom – rovnakí blbci, čo dnes hovoria o oslobodení od Ruska, veselo podporujú závislosť našej ekonomiky na jedinom priemyselnom odvetví – automobilovom priemysle. Takže, urobte si mienku sami, aká je asi odbornosť a morálka týchto “ expertov „.

Takže, aby ste získali trochu znalostí o tom, ako sa chcela “ civilizovaná “ Európa zbaviť závislosti na Rusku, skúste sa zamyslieť. Skúste si položiť otázku, prečo ľudia, ktorí tak neochvejne podporujú právo na sebaurčenie u rôznych národov, žijúcich v Rusku … a prečo naopak upierajú toto právo napríklad Baskom, alebo prečo dodnes nemajú vlastný štát Kurdi … prípadne, prečo vznikla taká panika na Britských ostrovoch, keď sa chcelo odtrhnúť Škótsko … prečo vznikol absurdný štát Kosovo, ale únia je pobúrená krokmi krymského parlamentu, ktoré viedli k pričleneniu tejto oblasti k Rusku.

Len idiot môže tvrdiť, že existuje cesta, ako sa zbaviť surovinovej závislosti na Rusku … samozrejme, pokiaľ nemá na mysli bývalý britsko-americký scenár, ktorého cieľom bolo úplné rozbitie Ruska, ovládnutie nástupníckych štátov (na spôsob zotročenia a ovládnutia Slovenska) a získanie plnej kontroly nad zdrojmi, ktoré sa nachádzajú na ruskom území

Len na okraj, Ukrajina a jej obyvateľstvo neboli a nebudú spokojné nikdy. Kto o tom pochybuje, nech sa pozrie na minulosť Ukrajiny – či už v časoch poľsko-litovskej únie, alebo čias cárskeho Ruska. O ukrajinskom národe, či skôr jeho predstaviteľoch platilo vždy jedno – pridali sa tam, kde mohli dostať viac. Pokiaľ chcete hovoriť o túžbe západnej Ukrajiny prináležať k civilizovanej Európe a túžbe vytrhnúť sa z pazúrov “ zaostalého “ Ruska, položte si otázku, prečo tento kultúrny národ sa dnes chová rovnako barbarsky, ako jeho kozácki predkovia za čias povstania B. Chmeľnického.

Jasné, neviete o čom hovorím … neviete, lebo tieto informácie sa v našich médiách z politických dôvodov a v záujme Bruselu nikdy neobjavia. A tak neviete, že dnes môžete nájsť obete ukrajinského konfliktu v podobe kozáckych sviecí, alebo krvavo vyvrhnuté, teda s rozpáranými bruchami a vytiahnutými vnútornosťami. Neviete, čo je kozácka svieca ? No v dnešnej modernej dobe priviažu nepriateľa k stromu (alebo dopravnej značke, ak nie je strom nablízku), ruky vyviažu nad hlavou a oblejú benzínom. Nasleduje škrtnutie zápalky a … nemyslite si naivne, že obeťami sú len muži.

Kultúrny národ, nie ? Opýtajte sa humanitárnych organizácií, prečo denne hovoria o zverstvách islamského štátu, ale o týchto na Ukrajine mlčia.

Kuriózne je, že najviac o morálke dnes kážu ľudia, ktorí napríklad v nedávnej minulosti boli schopní opustiť svojich zomierajúcich príbuzných a pokojne ich hodili na krk štátu …