Vinník tragédie lietadla sedel v riadiacej veži . .. a bodka

17. júla 2015, cudzinec, Nezaradené

Základná otázka znie – patrí Ukrajina pod jurisdikciu Spojených štátov ? Nie, nepatrí. Preto podanie žaloby na americkom súde proti údajným vinníkom zostrelenia malajzijského lietadla nad Ukrajinou je prejavom hrubej arogancie a bezočivosti všetkých, ktorí majú na tom podiel. Pretože tu nejde o hľadanie pravdy a vinníkov – tu ide o naplánované ukrižovanie vopred určeného vinníka, rovnaké ako v prípade pádu WTC.

Kontrolu nad pohybom lietadla prebral ukrajinský letový dispečer, a to najneskôr po príchode lietadla do ukrajinského vzdušného priestoru. Na základe predpisov a skutočnosti, že časť trasy lietadla viedla nad vojnovou zónou, bol povinný nariadiť odklonenie letu na inú trasu v záujme ochrany zdravia a životov cestujúcich.

Nestalo sa tak, a výsledkom bolo zostrelenie lietadla a obete na životoch. Vinníkom je dispečer, ktorý nezabezpečil, aby sa lietadlo nepohybovalo v nebezpečnej zóne. Dispečer má na rukách krv nevinných obetí a jediný môže odpovedať, prečo nekonal, alebo na koho príkaz vpustil malajzijské lietadlo do zóny vojnového konfliktu. Všetko ostatné sú len prázdne reči a zámerné odpútavanie pozornosti od podstaty problému. Je to úmyselný politický kanibalizmus, za ktorý by mali všetci jeho účastníci bez milosti skončiť za mrežami väzníc, alebo v kruhu nešťastných pozostalých, ktorí by ich mohli beztrestne – potrestať podľa vlastnej ľubovôle.

Našťastie … sú mlyny, ktoré melú pomaly, ale isto. A verím, že trest pre ľudí, ktorí zámerne chystajú frašku na americkom súde, a opäť hodlajú opíjať verejnosť plesnivým rožkom – príde.

Spravodlivosť si nezaslúži, aby ju v ústach omieľal taký hnoj, aký v súčasnosti vládne svetu. Nezaslúžia si to ani obete tragédie malajzijského lietadla … ale čas pravdy a poznania pravdy sa blíži. A verme, že spravodlivý trest dopadne na hlavy a rodiny tých, ktorí dnes bezcharakterne parazitujú na utrpení iných.