Riešenie ? Likvidácia amerických základní a odsun amerických vojsk z Európy

22. júla 2015, cudzinec, Nezaradené

Kam vkročila noha amerického vojaka, vždy tam ostala … nedovoľme, aby americkí okupanti nahradili sovietskych, nedovoľme, aby osudy sveta riadila krajina, ktorá do poslednej možnej chvíle chránila nacistických zločincov … nedovoľme, aby osudy našich detí riadili neandertálci, ktorí ani nevedia, kde vlastne žijú

Definícia slovného spojenia “ slobodné a demokratické voľby “ by mohla znieť takto – voľby, v ktorých zvíťazia nominanti s podporou Berlína, Londýna, Paríža a Bieleho domu … bez ohľadu na to, v ktorej krajine sa voľby konajú. Ak dopadnú inak, a víťazom je niekto iný – voľby boli určite manipulované a výsledky falšované. Mimochodom … tieto tvrdenia prichádzajú z krajiny, kde je pomocou zákona prikutý volič na reťaz, a ak volí nesprávne, má kurátora, ktorý jeho “ omyl “ môže napraviť – bez ohľadu na jeho názor.

Proste, taká zvláštnejšia predstava o slobode a demokracii. Alebo skôr diktatúra, skrytá za tieto honosné slová. Napokon, vydieranie a nasledujúce násilie, vraždy politických oponentov, organizovanie krvavých prevratov … to všetko sprevádza “ civilizovanú “ povojnovú politiku od konca 2.svetovej vojny. S obľubou sa hovorí – my nie, keby nie Sovieti (dnes Rusi a zajtra zase niekto iný), tak my by sme sa nestarali. Nuž … Rusko sa od rozpadu ZSSR nestaralo, a besný pes sa odtrhol z reťaze. Nič to lepšie nedokazuje, ako verejná podpora senátora McCaina, ktorý seba a ostatných vrahov z Vietnamu pokladá za hrdinov, lebo boli – v zajatí. Pre svet by asi bolo lepšie, ak by v ňom aj navždy ostali, pretože sotva sa otriasli, už zase rinčia zbraňami a hľadajú nepriateľa.

Ak chceme pokoj vo svete, minimálne na starom kontinente, musíme z neho vyhnať Američanov a zlikvidovať ich vojenské základne. Nemajú tu čo robiť, nech ich živí vlastná vláda a národ. Nezabúdajme, že súčasná vlna tzv. arabského terorizmu je práve následkom ich politiky. A vieme, že im i de o všetko, len nie o demokraciu a slobodu. Ak by naozaj bolo pravdou, čo hlásajú – nebola by jedným z najvernejších spojencov Saudská Arábia, najkrutejší diktátorský režim v regióne

Nestarajme sa do iných, a nebudú sa oni starať do nás. Nedovoľme, aby si niekto zneužívaním našej minulosti vybavoval účty so svojimi konkurentmi. Vojenské cvičenie členských krajín NATO na Ukrajine je špinavou provokáciou, pochádzajúcou z čias studenej vojny. Priam komicky vyznievajú pokrytecké vyhlásenia, žiadajúce Rusko, aby stiahlo vojská, dislokované na – vlastnom území. Lenže komicky vyznievajú len dovtedy, pokiaľ sa človek nezamyslí … potom si uvedomí, že je to vlastne neuveriteľná bezočivosť. Bezočivosť, ktorá by nás mala varovať, že niečo nie je v poriadku. Pretože tento druh politiky bol kedysi príznačný pre režim A.Hitlera v Nemecku. A nakoniec to skončilo tým, že sa prelievala krv len preto, aby sa Nemecko necítilo ohrozené … hoci aj tým, že niekto v jeho susedstve dýcha.

V pätolízačskom denníku SME konštatovali, že slovenský postoj voči imigrantom – je trápny a je prejavom zbabelosti. Naozaj ? Vari Slovensko vyvolalo konflikty v krajinách, odkiaľ imigranti prichádzajú ? Vari Slovensko zničilo prirodzenú bariéru, ktorou bola kedysi Líbya ?

Kto si kašu navaril, nech si ju aj zje. Nech nesie následky za to, čo spôsobil. Však v bežnom živote je normálne, že ľudia nesú zodpovednosť za svoje skutky, nie ? Keď budú platiť národy veľmocí, možno prinútia svoje vlády, aby nezasahovali do života iných.

_________________________________

Solidarita ? Súcit ? Áno, na Slovensku máme veľa ľudí, ktorí potrebujú našu solidaritu a súcit. A pokiaľ nie sú vyriešené ich problémy, nesmie sa riešiť nič iné, a už vôbec nie problémy ľudí, ktorí v tejto krajine neplatia dane, nežijú a pokladajú ju len za vhodné pastvisko na istý čas. Pokiaľ nie je vyriešená chudoba na Slovensku, problémy nezamestnaných, dôchodcov, zdravotne postihnutých … je bezočivosťou plytvať peniazmi na cudzích. Slovák musí mať na Slovensku, u slovenskej vlády – absolútnu prednosť. A čo si o tom myslia vojnoví štváči a zločinci v Berlíne, Bruseli, Londýne, Paríži či Bielom dome – to nás nemusí zaujímať.