Vtedy okupovaní – dnes okupovaní . .. a vojská sú len otázkou času

22. augusta 2015, cudzinec, Nezaradené

Všetko jedno … každá okupácia je hanebnosťou, akékoľvek cudzie vojská na našom území sú aktom vlastizrady, ktorý by sa mal nemilosrdne trestať najvyšším trestom – teda trestom smrti. A nevypliešťajte oči, prosím – trest smrti je dodnes v bašte “ demokracie “ a medzinárodného zločinu zákonným trestom.

Ako dieťa som pravidelne z okna vídal úbožiakov, ktorí polonahí cvičili na “ buzerplaci “ bez ohľadu na to, či bolo leto alebo zima. Tí vôbec netušili, prečo v tejto krajine sú a rovnako netušili, kedy sa vrátia domov. Boli aj takí, čo sem prišli, keď sa im narodili deti, a opäť ich videli v dospelosti … ak ich vôbec spoznali. Okupácia Československa bola špinavosťou nielen na našom národe, ale bola to aj špinavosť na vojakoch a ich rodinách. A bola to výhradne – politická špinavosť.

Nikto z tých, ktorí tento hanebný deň neustále pripomínajú, však nespomína ani dodnes trvajúcu okupáciu Nemecka, dodnes trvajúcu nezákonnú okupáciu Guantanáma (a zneužívanie tohoto územia na zločiny proti ľudskosti) … a mlčia aj pri iných zločinoch, ktoré od začiatku 21.storočia priniesli milióny obetí pod pláštikom slobody a demokracie, hoci boli motivované výhradne túžbou po svetovláde. A obhajcovia vinníkov týchto zločinov sa hanebne a zbabelo snažia zakryť vinu svojich “ vzorov “ poukazovaním na to, čo sa udialo pred desiatkami rokov.

Pretože pre smeť v cudzom oku nevidia brvno vo vlastnom …

Kto si spomenie na spojenecké cvičenia Varšavskej zmluvy, vie veľmi dobre, že sa cvičilo na území všetkých členských krajín. Koľko cvičení NATO bolo na americkom území ? Prečo je prevažná väčšina cvičení na území strednej a východnej Európy, hlavne v poslednom čase ? Odpoveď je jednoduchá – naši “ spojenci “ si mapujú územia pre prípad, že by sme konečne otvorili oči a vzopreli sa diktátu, ktorý dnes reprezentuje svetový terorista a zločinec č.1 – Barack Obama. Zatiaľ sme okupovaní kapitálom, ale ak by to bolo potrebné – prídu aj vojská. Alebo – humanitárne bombardovanie.

Strach tiahne nielen Bielym domom, ale aj Bruselom … peniaze už nemajú, môžu ich len tlačiť (ktože si spomenie, že jednou z výhrad MMF proti finančnej politike Československa boli tri emisie meny za štyridsať rokov ???), a ich najväčší nepriateľ (ktorého si sami vyrobili) má na rozdiel od nich peňazí ako pliev … a je len otázkou času, kedy sa stane skutočným hospodárskym a ekonomickým gigantom

Nejeden z politikov sa netají, že aj za humánnym videním otázky imigrantov je v skutočnosti vyvolanie napätia a strachu v krajinách strednej a východnej Európy, teda bývalého východného bloku, čo by malo neskôr ospravedlniť zriadenie vojenských základní NATO (teda USA) na týchto územiach … pre bezpečnosť obyvateľstva. Nejeden sa obáva, že skutočným cieľom udalostí posledných rokov je príprava “ odôvodneného “ útoku na Rusko, čo môže vyvolať svetový konflikt nevídaných rozmerov.

Pretože od rozpadu ZSSR robia NATO a EÚ všetko preto, aby Rusko čo najviac izolovali. A nikdy nemali záujem o inú spoluprácu s Ruskom, než jeho ovládnutie. Preto podporovali a dodnes podporujú zločincov ako Jaceňuk s jeho banderovskými bandami neofašistov, Saakašvili, Chodorkovskij, Tymošenková a spol.

Preto dnes platia za podporu ľuďom, ktorí verejne a nehanebne tvrdia, že príchod vojsk Varšavskej zmluvy bol aktom okupácie, ale prípadný príchod vojsk NATO by bol príchodom – členských vojsk paktu a teda spojencov. Zatiaľ nás okupujú ekonomicky, skúšajú aj manipuláciou verejnej mienky … ale neskôr chcú čosi viac – vytvoriť impérium jedného pána, akýsi zvrátený formát mutanta na spôsob niekdajšej c.k. monarchie.

Položte si otázku – prečo všetci žiadajú bezpodmienečné a rýchle vyšetrenie vraždy B.Nemcova, tvrdé potrestanie vinníkov a neustále podkladajú myšlienku, že za všetkým je Kremeľ a V.Putin … ale nikto nežiada, aby konečne – polstoročia po udalostiach, bola odhalená pravda o zavraždení J.F.Kennedyho a bol odhalený podiel L.Johnsona na tomto hanebnom skutku ?

Prečo nikto nežiada odhalenie pozadia atentátu na R.Reagana, ktorý sa odohral pár týdňov po jeho nástupe do funkcie ? Prečo nikto nežiada riadne vyšetrenie útokov na WTC a ich pozadia ? Je to preto, že v prvom i druhom prípade bol so všetkým pevne prepojený klan Bushovcov ? Je to náhoda, že rodiny oboch hlavných aktérov spomínaných udalostí mali s klanom Bushovcov nadštandardné vzťahy ?

Áno, môžeme … naozaj to môžeme zmeniť. Môžeme (zatiaľ) zabrániť tomu, aby nás niekto vtiahol do vojny vo vlastnom záujme, aby spôsobil našim deťom rovnakú traumu, akou trpeli naši rodičia a prarodičia počas augusta 1968. Áno – mali by sme si, vlastne si musíme položiť otázku, prečo môže svetovú veľmoc s jadrovým potenciálom riadiť ušatý psychopat s vytreštenými očami za rečníckym pultom, prečo môže táto beštia beztrestne dávať príkazy na vraždenie bezpilotnými lietadlami na územiach nezávislých štátov ?

Aj Hitler najprv vytriešťal oči za rečníckym pultom a vrieskal nezmysly na davy … a potom vytriešťal oči celý svet, a od bolesti vrieskali milióny ľudí …