Svitá k európskej diktatúre . .. už chýba len diktátor

8. septembra 2015, cudzinec, Nezaradené

Rasista, xenofób, antisemita … a ešte neviem čo. Tak sa dnes bežne titulujú ľudia, ktorí si dovolia mať iný názor, než politické špičky alebo skorumpované médiá. Denne nás fackujú udalosťami spred siedmych desaťročí … ale utrpenie súčasnosti berú len ako prostriedok na dosiahnutie cieľov, rovnako zvrátených ako ich rétorika.

Žijeme v neokomunistickej diktatúre. Proste si tzv. demokrati vybrali to, čo sa im najviac hodilo z rôznych politických systémov, a za pomoci nechutného guláša skúšajú vládnuť celému svetu.

Chcete pomôcť utečencom ? Odkaz je jasný – prestaňte tárať o humanite, a všetkými dostupnými prostriedkami zastavte násilie v krajinách, odkiaľ pochádzajú. Potrestajte tých, ktorí tieto konflikty rozpútali, postavte ich pred medzinárodné súdy za vojnové zločiny … ak tam mohol stáť Miloševič a spol., môžu tam stáť aj Bush, Blair, Obama a spol. Miesta vo väzniciach je dosť, aj pre privilegovaných.

Zastavte akýkoľvek predaj zbraní do kritických oblastí, a tvrdo trestajte každého, kto zákaz predaja poruší. Bez ohľadu na krajinu, z ktorej pochádza.

Začnite konečne rešpektovať vôľu obyvateľstva a prestaňte mu vnucovať to, o čo nestojí. Ak niekto nestojí o demokraciu západného typu, zrejme na to má dôvod a vy zase nemáte žiadne právo, aby ste ho nútili konať proti vlastnému presvedčeniu.

Pokiaľ však chcete pokračovať v súčasnom vývoji, alebo tlieskať tomu, čo sa deje … rovno zvoľte nového európskeho diktátora, a obyvateľstvo si časom spomenie, akým spôsobom sa naložilo s talianskym ducem … a nemajte obavy, spomienkou to určite neskončí. Pretože žiadny povraz sa nedá napínať donekonečna …