U nás v Uterákove . .. si začneme asi nielen čelo utierať

18. septembra 2015, cudzinec, Nezaradené

Niekedy, pri pohľade na to, ako sa svet točí, sa točí aj obyčajnému človeku … ale určite nie hlava, a ak predsa, tak sotva od nadšenia …

Množstvo pravidiel a život je aj tak absurdný … napríklad – uložíte svoje peniaze do banky, banka bohatne, ale vlastník vkladu (teda vy) akosi chudobniete … keď si z banky požičiate, banka bohatne a vy … zase len akosi chudobniete. Banka má poistené všetko a v každom prípade, ak vám požičiava – tak aj dvakrát, vy jej požičiavate a nemáte vlastne – nič ….

Zo svojho robiť charitu môžete, platilo donedávna … dnes platí aj to, že charitu robiť za svoje musíte, ak sa za vás rozhodne niekto iný. A ak náhodou odmietnete … tak ste vagabund, žobrák, div nie asociálny živel, bezcitná beštia … potrebujete pomoc ? A čo ste si nešetrili, čo si myslíte, že druhí budú platiť vám ???

Kolektivizácia poľnohospodárstva je dodnes chápaná ako zločin … kolektivizácia cudzích dlhov sa nazýva – solidarita. To všetci kolektívne urobíte zo seba blbcov, aby ste nahradili škody tým, ktorí vás denne – okrádajú. Tým, ktorí vaše peniaze zneužili na špekulácie, chcú za každú cenu zisk, ale určite sa nebudú deliť. Deliť ? Choďte k psychiatrovi, asi ste osprosteli – deliť sa môžeme v rámci solidarity o dlhy, ale keď sa delia zisky – tie patria len tým, ktorí ich vytvorili …

Idem vám po záhrade a vidím uhorku … akosi je zakrivená, no no no, ty beštia, nečítala si noviny, že dobré uhorky sú len rovné ? Už aj sa narovnaj, ešte dostaneš skoliózu … či ako sa to volá.

Nespĺňate kvalifikáciu, nemôžeme vás zamestnať …

Máte priveľkú kvalifikáciu, nemôžeme vás zamestnať … ale keď zahodíte diplom, možno sa to bude dať …

No nič … idem si kúpiť uterák, aby som ľahšie zapadol … medzi ostatnými …