Potomkovia zločincov predávajú Slovensko . ..

4. novembra 2015, cudzinec, Nezaradené

Spoznáte ich ľahko, podľa nekritického obdivu k únii, Bruselu, americkej politike, Bielemu domu a priam fanatickej nenávisti voči Rusku, či zúrivému pripomínaniu obetí komunizmu v 50.rokoch, aby zakryli milióny obetí svojich idolov – v súčasnosti.

Zúrivo  a fanaticky presadzujú, aby sa Slovensko podriaďovalo príkazom a želaniam cudzích politikov, ktorí tu neboli volení a navyše im z rúk kvapká krv všade, kde sa ukážu. Fanaticky sa snažia, aby vznikol akýsi politický mačkopes, európsky superštát pod kuratelou Bruselu, hoci predtým zúrivo (údajne) protestovali, keď sa o niečo podobné snažila Moskva. U mnohých z nich nájdete temnú minulosť, alebo nenájdete žiadnu minulosť pred rokom 1989, akoby sa narodili v roku 1989 – hoci dnes sú mnohí z nich dôchodcovia. (Asi prešli zrýchleným vývojom alebo modernou formou evolúcie, nie ?) Slúžili každému pánovi, ak dobre zaplatil. Vedeli si osvojiť každú myšlienku, nech už bola akokoľvek zvrhlá.

Ukážte na nich prstom a jasne povedzte – ZRADCOVIA !!! Dajte im jasne najavo, že ich nepotrebujete a príde čas, keď ich postavíte pred tvár spravodlivosti, aby dostali spravodlivý trest za zradu vlastného národa. Povedzte im – najbližšie už žiadne odpustenie nebude. Zmeťte ich na smetisko dejín, aby nerobili hanbu národu, z ktorého pochádzate.

SLOVENSKO A SLOVÁCI SI NEZASLÚŽIA, ABY O ICH OSUDOCH ROZHODOVALI KOLABORANTI !!!!