Netárajte a rozdávajte . .. zo svojho . ..

6. decembra 2015, cudzinec, Nezaradené

Opäť sa objavujú pomätenci, ktorí sa rozhodli hrať na svedomie národa a vybľakovať, akí sme to len bezcitní, že nechceme pomáhať … nie, nemusíme si robiť ilúzie, títo mediálni maséri to nerobia z ľútosti nad obeťami konfliktov a určite to nerobia ani zadarmo.

Ale nechápem, o akej bezcitnosti vlastne hovoria ? Vari im niekto bráni, aby pomáhali, rozdávali zo svojho majetku, prípadne ubytovali u seba … napríklad imigrantov ? Nebráni … môžu na to minúť aj všetko, čo vlastnia, však je to ich osobná vec, nie ? Ale do cudzieho majetku, či do slobodného rozhodnutia – teda, komu a ako pomáhať – do toho ich nič, a ak predsa sa snažia zasahovať do cudzieho života, odpoviem slovami Lojza z krčmy …

Starajte sa o seba, ak nechcete dostať poriadnu po papuli … pretože by ste si už dávno zaslúžili za to, ako bezočivo si dovoľujete opľúvať tento národ, a to len preto, že si dovoľuje premýšľať nad následkami toho, do čoho ho tlačíte … a dovoľuje si odmietať zodpovednosť za zločiny iných.

Hrdinovia … čo nevybľakujete, aby postavili pred súd ľudí, ktorí rozvrátili Blízky východ, financovali prevraty a vyzbrojili fanatikov ? Čo nejdete pred Biely dom vybľakovať, aby vyliezol vojnový zločinec s cenou za mier, a niesol zodpovednosť za svoje činy ? Jasné, nejdete … nemôžete, pretože tam by ste bez okolkov dostali nielen po papuli. Na to už odvahu nemáte, zbabelci.

Vinníci sú známi … a mnohí z dnešných “ ľudomilov “ ich konanie dlhodobo podporovali. Takže – vezmite svoje majetky, netárajte a pomáhajte … odstrániť následky toho, k čomu ste svojou podporou prispeli.

Vraj sme bezcitní, lebo sme predtým nechceli pomôcť Grécku ? Nuž, toto môžu tvrdiť len podvodníci, ktorí sa zúčastnili na celej fraške okolo Grécka, a zapredaní kolaboranti, ktorí za peniaze predajú hocičo … aj vlastné dcéry do nevestincov. Pretože o žiadnu pomoc Grécku (a nielen Grécku) nikdy nešlo … v skutočnosti nás nútili (a žiaľ donútili), aby sme zaplatili hazardné investície nemeckých, francúzskych a iných investorov, ktorí roky nakupovali nekryté štátne dlhopisy za peniaze svojich klientov (čím sa vlastne dopúšťali zločinov) a zachraňovali “ prosperujúce “ demokracie, permanentne žijúce – na dlh.

Zisky patria majiteľom, straty sú spoločné … to je tzv. demokracia. Nuž, vážené dámy a vážení páni – začínam sa tešiť na dobu, keď sa opäť bude účtovať … len dúfam, že konečne zabudneme na naivné “ nežné “ ilúzie, a pošleme zločincov spoločne s kolaborantmi tam, kde patria – do väzníc.