Voľby alebo výberové konanie ? Nie, význam je rovnaký . ..

9. marca 2016, cudzinec, Spoločnosť

Voľby sú výberovým konaním, kde si zamestnávateľ (teda voliči) vyberá zamestnancov (teda budúcich poslancov alebo členov vlády), ktorí majú zabezpečiť prosperitu podniku (teda štátu), a zabezpečenie ich potrieb.

A skúste sa zamyslieť, ktorý zamestnávateľ bude tolerovať novému pracovníkovi konštatovanie, že síce do práce nastúpi, ale nebude spolupracovať s tým, či oným pracovníkom, lebo sa mu nepáčia jeho názory … žiadny. A sotva by ktorýkoľvek z našich volených zástupcov našiel odvahu na vyrieknutie podobných bezočivostí, ako si dovolí vypustiť na verejnosť po úspešných voľbách. Opojení vidinou moci okamžite oznámia – s tým a tým nikdy … akým právom ?

Na základe zákona ? Žiadny zákon nedáva právo zástupcom voličov, aby odmietali spoluprácu s ostatnými, riadne zvolenými zástupcami. Prečo si to teda dovolia ? Pretože sa len ticho prizeráme, ako nás diskriminujú na základe politického presvedčenia, ako hneď po zvolení zneužívajú svoje postavenie a upierajú nám práva, zaručené Ústavou SR, a rôznymi medzinárodnými dohovormi.

Vyše štvrťstoročia sa za naše peniaze hrajú na koalície, opozície a iné nezmysly, ktoré nemajú oporu v žiadnych zákonoch. Rovnakú dobu plytvajú našimi peniazmi na túto hru, čoho dôsledkom je nedostatok financií na naše potreby,  a úplný rozvrat štátu, a to po všetkých stránkach.

Zobuďme sa konečne, oni tu nie sú na to, aby si vyberali, s kým budú spolupracovať. Sú tu na to, aby zastupovali naše záujmy, napĺňali naše potreby. A čo si myslia o svojich kolegoch, nech rozprávajú po večeroch svojim partnerom v posteli.