Klamete a zavádzate voličov všetci, bez rozdielu

14. marca 2016, cudzinec, Nezaradené

Chcel by som všetkých trubadúrov, ktorí volajú do sveta o nehanebnej zrade strán Most a Sieť, upozorniť na niečo, čo vo svojej honbe za slušnosťou a spravodlivosťou, za lepším Slovenskom – prehliadli.

Neexistuje žiadna právna norma, ktorá by umožňovala zvolenému zástupcovi voličov, aby diskriminoval iného zástupcu voličov odmietnutím spolupráce, a bránením v plnohodnotnom uplatnení poslaneckého mandátu v prospech voličov, ktorých zastupuje !

Kto tvrdí, že si môže z politických strán, ktoré uspeli vo voľbách do Národnej rady, vyberať ľudí a strany, s ktorými bude spolupracovať – je KLAMÁR A PODVODNÍK !!!

Kto naozaj zrádza záujmy voličov ? Týchto ľudí spoznáte veľmi ľahko – neustále hovoria o tom, že chcú pracovať pre svojich voličov, chcú lepšie a spravodlivejšie Slovensko, ale zároveň dodávajú, že svoje plány a sľuby splnia len vtedy, ak sa všetci prispôsobia ich požiadavkám, ak pri nich nebude zástupca tej či onej (neprijateľnej) strany, a podobne. A pokiaľ vo svojom vydieraní neuspejú, hovoria o nespravodlivosti, zrade záujmov, a iných nezmysloch.

Ak niekto odmieta spoluprácu s ostatnými členmi poslaneckého zboru pre ich politickú príslušnosť, pokúša sa o úmyselnú diskrimináciu. Nie sú za tým žiadne idey, ale túžba po neobmedzenej moci, bez zvedavých očí, ktoré by mohol zavrieť, alebo ovládať. Túži po moci bez kontroly a ukrýva to za vzletné klamstvá !!!

Opozícia a koalícia sú len dokonale prepracovanými podvodmi na voličoch, ktoré sú navyše podporované naivitou voličov a ich neznalosťou zákonov. Striedanie vlád na základe výsledkov volieb je zaručenou istotou, kde poslanci dostanú plat a nemusia mať žiadne obavy, že by museli predkladať a zodpovedať za výsledky svojej práce.

Hľadáte zradcov svojich záujmov ? Tak sa pozorne obzrite … sú medzi tými, ktorí sú ochotní niesť zodpovednosť len vtedy, ak to bude podľa ich predstáv …