Albánsko je na tom lepšie . .. ako Slovensko, pán poslanec

26. mája 2016, cudzinec, Nezaradené

Vystúpenie z únie, či odmietanie príkazov Bruselu by malo pre Slovensko také fatálne následky, že by sme boli na tom horšie, ako Albánsko … myslí si poslanec SMER-u Blaha. Klame, pretože Albánsko je už roky na tom lepšie, než Slovensko … keďže si uchránilo svoju nezávislosť.

Slovensko je už dávno len vazalom Bruselu, vlastne sa dá povedať, že sa presunulo z područia Kremľa do područia bruselskej verchušky, tzv. demokratov. Demokracia však nemá iné hodnoty a kritériá, než obsah peňaženky a postavenie. Rozdiel je len v tom, že kremeľská verchuška nás neskúšala okrádať a riadiť tak bezohľadne, ako tá bruselská … iste, niekto pripomenie august 1968, ale pri pohľade na vraždenie v réžii B.Obamu, ktorý bežne podpisuje príkazy na vraždy v štátnom záujme pod plaketou Ceny za mier od Nobelovho výboru, by mal radšej – čušať. Zabitie oponenta na cudzom území za pomoci dronu nie je ničím iným, než aktom štátneho terorizmu.

Nazývať vraha spojencom, to je naozaj silná káva … a dokonalá ukážka toho, akým podvodom je demokracia v súčasnom podaní svetových veľmocí. Právo je na strane tých, ktorí si ho vedia vynútiť silou, či kúpiť peniazmi. Taká je realita dnešného sveta.

Ak niekto nechápe, prečo napríklad dnes Brusel kritizuje Slovensko za ochranu poľnohospodárskej pôdy pred vykupovaním cudzincami, stačí pripomenúť fakt, že veľký vplyv v únii majú rodiny (či rody), ktoré sa nikdy nezmierili so stratami postavenia a majetku po prvej svetovej vojne, respektíve po roku 1946. Dodnes hľadajú spôsoby, ako svoje majetky získať naspäť, a keďže sa to nepodarilo za pomoci skorumpovaných politikov v rámci podvodného programu reštitúcií, našli si inú cestu a iného, oveľa mocnejšieho spojenca.

Dnes môžeme Albáncom len ticho závidieť … možno sú chudobní, ale zachovali si to najpodstatnejšie – česť a skutočnú slobodu. My sa pomaly blížime k časom, kde nás niektorí budú čipovať ako dobytok … o slobode a nezávislosti už dávno len hovoríme a snívame.