Rozhadzujú hnoj a tvrdia – to je rýdze zlato ! !!

22. júla 2016, cudzinec, Nezaradené

Tak sa chovajú niektorí “ autori “ blogov, ktorých publikačná činnosť má jediný cieľ – dookola a neprestajne ohovárať a špiniť súčasného premiéra, ministrov či predstaviteľov koaličných strán. Pritom svoje tvrdenia nie sú schopní podložiť dôkazmi, a samozrejme – ani nekonajú tak, aby by v zmysle svojho “ morálneho “ profilu mali.

A tak len denne hádžu špinu rovnakým smerom a dúfajú, že niečo sa na ich nepriateľa nalepí a poškodí jeho zámerom. Hovoria o pravde, ostro sa bránia, ak im niekto oplatí rovnakou mincou a hodí im ich špinu – späť. Zrazu majú práva, zrazu hovoria o potrebe dôkazov, zrazu volajú po férovom prístupe … hoci sami sa podľa vlastných pravidiel nechovajú.

Máme ich medzi nami, a až príde chvíľa volebného “ účtovania “ s výsledkami vládnutia súčasnej koalície, skúste sa zamyslieť a voliť podľa svojich predstáv, zdravého úsudku a v mene záujmov svojej rodiny, svojich detí … svojich najmilších. Tých, na ktorých vám najviac záleží … a nedajte so sebou manipulovať rôznymi krikľúňmi, ktorých jedinou životnou náplňou je

… rozhadzovanie hnoja a pomätené výkriky – buďťe nám vďační za to zlato, ktoré medzi vás hádžeme …