Tak teda, oné . .. však si prečítajte

24. augusta 2016, cudzinec, Nezaradené

O úrovni kritikov súčasnej vlády najlepšie svedčí úroveň ich príspevkov v diskusiách na rôznych portáloch. Dalo by sa povedať, že sú najspoľahlivejšími spolupracovníkmi R.Fica pri udržaní moci a postavenia (nielen) SMERU.

Nehovoriac o primitívnych príspevkoch na adresu súčasného predsedu A.Danka, kde istá osôbka zanietene útočí na jeho pôvod, či spôsob vyjadrovania. Akosi pritom zabúda na vlastné príspevky, ktorých úroveň nezodpovedá ani žiakovi osobitnej školy.

Na vyšetrovanie porušení zákona máme v tejto krajine políciu, prokuratúru a súdnictvo. Môžeme diskutovať o ich úrovni a schopnosti nielen odhaľovať, ale i trestať porušenia zákona. No nemali by sme to robiť spôsobom, že podporujeme “ bardov pravdy a morálky „, ktorí sami majú paprče zablatené až po lakte. Treba si konečne uvedomiť, že práve verejné funkcie v našej krajine sú miestom, kde slušných a morálnych ľudí nenájdeme, alebo len v malom počte. O parlamente to platí dvojnásobne.

Predseda parlamentu má ako ústavný činiteľ právo, aby verejne položil otázku ktorémukoľvek inému – ústavnému činiteľovi. Vie to aj absolvent základnej školy, no nevie to autorka (údajne) kritických blogov, ktoré už dávno presiahli medze slušnosti a práva na slobodné vyjadrenie názoru. No nemôžeme sa diviť, pretože je to úplne bežným javom podporovateľov súčasnej opozície, pre ktorú je každý oponent nepriateľom, klamárom, zlodejom, komunistom a ešte neviem čím. Asi (táto skupina podporovateľov) nemajú doma zrkadlo, aby mohli nazrieť do svojho vlastného svedomia.

Takže, len na záver stručný odkaz pre týchto ľudí – pri predstave, že by mal človek patriť medzi vás, bude poctený, že ho označujete – ako komunistu. Vždy lepšie, ako mať nálepku bezcharakterného chrapúňa …