Zarážajúca arogancia poslancov . . .

9. decembra 2016, cudzinec, Nezaradené

Ak dáte moc hlupákom, kariéristom a zlodejom, nedivte sa životu v hlúposti, poddanstve a chudobe

Nedá sa poprieť, že v súčasnom parlamente je veľmi málo pozitívneho, ba dá sa otvorene povedať, že poslanecká snemovňa nebola nikdy tak nepotrebná, ako práve dnes. Vyplýva to z faktu, že do poslaneckých lavíc zasadli dva druhy ľudí – prvú skupinu tvoria tváre, ošľahané desaťročiami klamstiev a nesplnených sľubov, v druhej skupine sú zase ľudia, ktorí by sa do parlamentu nikdy nedostali, ak by slúžil poslaniu, ktoré symbolizuje svojím postavením v spoločnosti.

Nech už vidím ktoréhokoľvek poslanca, necítim nič iného, okrem zhnusenia. Vôbec nezáleží na tom, akú stranu (či rodinný klan) reprezentuje, vždy sa mi každý pohľad spojí s jedinou myšlienkou – ďalší parazit, ktorého živím svojimi daňami, a nemám z toho absolútne nič.  Hádky o plesnivých rozhodnutiach politickej mŕtvoly z chalupy kdesi na Považí ma vytočia ešte viac, najmä vtedy, ak musím absolvovať cestu po životunebezpečnej komunikácii medzi Turčianskymi Teplicami a Martinom, ktorá je ohrozením života, zdravia i majetku daňových poplatníkov Slovenska. A čuduj sa svete, nikto z oprávnených orgánov (polícia či prokuratúra, alebo ministerstvo spravodlivosti) sa o tento problém bližšie nezaujíma, a nezisťuje, prečo si niekto neplní povinnosti, pričom ohrozuje zdravie a majetok daňových poplatníkov.

A skúsim zhrnúť, akým prospechom je pre náš región vláda (akýchkoľvek) demokratov – zrušili vlakové spojenie, jednu nemocnicu zavreli úplne, jedna funguje v núdzovom režime s jedným oddelením, chorých vozíme po okolitých okresoch, úradné veci vybavujeme tiež v okolitých okresoch … platíme úplne rovnako, ako všetci ostatní, ale nedostávame ani zlomok toho … čo iní. Čo myslíte, ak majú ľudia podobné starosti, zaujímajú ich amnestie nejakého Mečiara spred dvoch desaťročí ?

Kým nezaujímajú poslancov práva ich voličov, môžu byť voličom ukradnuté fiktívne práva – poslancov. Volič a daňový poplatník si platí poslanca, aby konal v jeho najlepšom záujme …

Dnes sa však dá povedať o poslancoch jediné – pre daňových poplatníkov sú užitoční tak, ako automat s prezervatívmi na patológii …