Už len zistiť, ako vyhrať voľby

18. decembra 2016, cudzinec, Nezaradené

Tak nám naša opozícia presne zistila, s kým bude vládnuť

Takže už vieme, že sú prijateľní vlastne všetci, mimo ĽSNS a SMER-u. Zaujímavé je, že sú prijateľní aj tí, proti ktorým aj v súčasnosti opozícia brojí, najmä čo sa týka SNS.

Nečudo, aj čert je súdruhom z opozície dobrý, ak sa treba pretlačiť ku korytu. Vtedy nevadí nič a nikto … a nerobme si ilúzie, ani SMER by nevadil, keby to nemalo malý háčik v podobe bitky o premiérske kreslo, po ktorom tak opozícia (či skôr konkrétni ľudia) prahne.

V prvej povolebnej diskusii padli aj prorocké slová o zabudnutí na nejaké fotografie, možno čoskoro padnú aj slová o ignorovaní vyjadrenia UPN … a čoskoro sa možno dozvieme, že sa dá vlastne ignorovať čokoľvek, len nech sú už konečne pri moci …

Psst, môžete im veriť, oni naozaj za žiadnych okolností nebudú spolupracovať s ĽSNS (verejne určite nie), ale možno tak akosi potichu (na tajnáša) aj áno, len ich nesmie nikto vidieť … ani nemusí, však oni sa často aj svojpomocne bomznú, keď sa im to v dišpute a ľútom boji o moc hodí, nie ? Napríklad, s kým kvákali o zmene vlády či predčasných voľbách …

Už len zistiť, ako vyhrať voľby … možno by som vedel poradiť pánom … keby kúpili pustý ostrov, tam rozhodne nenarazia na sprostých a nevzdelaných voličov, ktorí nevedia doceniť ich nepochybnú genialitu v pestovaní kalerábu … len, kto by na nich robil ? No … ale voľby by určite vyhrali, to je pravda.