Keby nebolo Rusov, (nielen) dinosaury by ešte žili

5. januára 2017, cudzinec, Nezaradené

Veru, od počiatkov našej planéty a života na nej, môžu za všetky katastrofy jednoznačne Rusi. Svet sa denne prebúdza v strachu, potom zaliaty a trasúci s myšlienkou, čo ešte tento nesmierne agresívny národ a štát vymyslí.

Nie je nič horšie, ako plytvanie peniazmi na rozmiestňovanie bezpečnostných jednotiek v krajinách, susediacich s Ruskom, lebo súčasný ruský režim si bezočivo dovoľuje nielen mať armádu, ale dokonca sa s ňou drzo pohybuje na vlastnom území. Proste, vojnoví štváči v Kremli sa nudia …

Koľko chudobných ľudí by sa mohlo najesť, keby hlavná opora mieru a slobody na svete nemusela financovať bezpečnostné jednotky v cudzích krajinách, ktoré jej obyvatelia nevedia ani na mape ukázať. Iste … čoskoro nastupujúci prezident začne šetriť a tak ostane viac na udržanie mieru. Napríklad zruší zvrátený program, súvisiaci so zdravotným poistením … však prečo by mal štát (či poisťovňa) niesť zodpovednosť za to, že niekto trpí dedičnou chorobou ? Keby sa vedel zodpovedne a správne narodiť, nemal by ju … prečo by mali dostávať drahé liečenie ľudia s neliečiteľnými chorobami, keď budú do konca života závislí na pomoci systému ? Pohreb je predsa lacnejší a aspoň sa nebudú toľko trápiť, nie ?

Verte, keby nebolo Ruska … neboli by ani tieto, vyššie spomínané problémy. Svet by bol proste krásny a dokonalý, ľudia by sa milovali a americkí vojaci by sa nemuseli potulovať po svete, ale mohli by pokojne doma popíjať whisky, sledovať svoje deti, ako rastú a dospievajú … veru, svet mohol byť naozaj iný, stačilo by tak málo …

(tento blog je reakciou na neuveriteľný príspevok Jakuba Fajnora, ktorý bol zverejnený na HN ONLINE … pretože som bol presvedčený, že prezentovanie podobného svinstva skončilo ako oficiálna propaganda veľmi dávno … mýlil som sa …)