Neúcta k vlastným mozoľom spôsobuje úpadok Slovenska

26. januára 2017, cudzinec, Nezaradené

Pochybujete ? No, možno by ste sa mohli zamyslieť nad tým, prečo svojimi ťažko zarobenými peniazmi platíte ľudí, ktorí chcú vám rozkazovať – čo máte a čo nemáte robiť, koho máte platiť a koho naopak nie … ľudí, ktorí vám bezočivo hovoria, že ak nebude podľa ich predstáv, tak nebude – nijako …

Uchádzali ste sa niekedy o zamestnanie ? Pýtal sa vás potenciálny zamestnávateľ, či mu láskavo dovolíte, aby zamestnával a platil ľudí, ktorí sa vám nepáčia ? Sotva … pokiaľ ste nezamestnávali sami – seba. Dostali ste prácu, mali ste plniť úlohy … a nikto sa vás nepýtal, kto sa vám páči a kto naopak nie.

Tvrdo pracujete, aby ste si zarobili na svoju skyvu chleba. Prečo potom volíte ľudí, ktorí vám chcú rozkazovať a určovať, s kým budú spolupracovať ? Prečo tolerujete, že pod zámienkami neprekonateľných rozporov títo ľudia za vaše peniaze intrigujú a škodia … ? Prečo sa prizeráte, ako sa za vaše peniaze vyhýbajú zodpovednosti a podielu na správe štátu, a ešte sa vám aj drzo vyškierajú do tváre ?

Volili ste svojho zástupcu, aby chránil vaše práva a zlepšil váš život. Ako ho môže zlepšiť, ak nevie vyhrať voľby a odmieta spolupracovať s úspešnejšími ? Mimochodom, už ste zabudli, že ľudia, ktorí dnes ostro útočia na A.Danka či M.Kotlebu sa ešte pred nedávnom jednému klaňali (ako partnerovi, bez ktorého by nemohli vládnuť) a s druhým sa potajme kdesi za humnami radili ?

Žijú z vašich mozoľov a vy sa otvorene bojíte povedať – čušte, na vaše názory nie je nikto zvedavý a pracujte v náš prospech, alebo vypadnite … ? Bojíte sa povedať – platíme vás, ukážte výsledky vašej práce a neste zodpovednosť za škody, ktoré svojou laxnosťou a šlendriánstvom spôsobíte ? Bojíte sa povedať – naše peniaze, naše pravidlá ? Nedivte sa, ako Slovensko vyzerá – keď sa prizeráte, ako vám vlastní zamestnanci skáču po hlave – za vaše peniaze. Je to vaša vina, ako Slovensko vyzerá – pretože vám prerástli cez hlavu a nemajú k vám žiadnu úctu.

Pretože stádo vedie vôl … a toho vola ste si zvolili a vykŕmili sami … a ak si náhodou kladiete otázku, kedy bude lepšie na Slovensku, odpoviem vám slovami láznika –

… na Slovensku bude lepšie vtedy, keď uplatníte praktiky vašich zamestnávateľov a bezočivému zamestnancovi, ktorý vás denne klame, okráda a zavádza – chytíte golier a vyhodíte ho na ulicu …. verte, na Slovensku je dosť schopných ľudí, ktorí si vaše peniaze zaslúžia a dokážu pracovať vo vašom záujme … aj niesť zodpovednosť za výsledky svojej práce.