Uplakancov a udavačov – nevoliť

5. júla 2017, cudzinec, Nezaradené

Kto sa ide sťažovať do Bruselu na to, že si nevie vo vlastnej krajine presadiť vlastné myšlienky, nie je ničím iným, len udavačom a neschopným uplakancom. A takých voliť netreba, pretože sú to ľudia, ktorí pre vlastný úspech a škodu oponenta urobia čokoľvek.

Slovensko je aj napriek rôznym medzinárodným zmluvám stále nezávislým štátom. Ak sa ide politik sťažovať do Bruselu, že nevie presadiť svoje želania a očakáva, že európske politbyro pofúka boľačku jeho neschopnosti a vyrieši jeho neúspech – nepatrí na akúkoľvek funkciu, spojenú s riadením Slovenska ! Prečo ?

Pretože osud Slovenska ho vôbec nezaujíma, zaujíma ho len vlastný prospech ! Súčasná opozícia od posledných volieb už neraz dokázala, že čím horšie – tým pre jej záujmy lepšie. Je preto najvyšší čas na poriadne upratovanie – niet pochýb, že je potrebné vymeniť garnitúru okolo R.Fica, ale v žiadnom prípade nesmie byť nahradená ľuďmi, ktorí neúspech vo voľbách vyvažujú sťažnosťami v Bruseli.

V očiach a skutkoch politika má byť najprv záujem Slovenska, potom dlho-dlho nič … a potom môžeme bruselského hosťa pohostiť chlebom, soľou a vodou … a ak sa mu nepáči a chce zasahovať do našej nezávislosti, treba ho otočiť a poriadne nakopnúť tam, kde chrbát stráca svoje poctivé meno … kto chce Brusel za pána, nech sa tam odsťahuje, nikto mu dnes nebráni.