Alibizmus život nezlepší

17. augusta 2017, cudzinec, Nezaradené

Hľadajte spôsoby, ako sa dá žiť lepšie a nehľadajte dôvody, čo a ako sa nedá. Pretože ste povinní dať svojim deťom to najlepšie, čo sa dať dá … a súčasná forma demokracie je všetko možné, ale určite nie najlepšie … skôr najhoršie.

Potrebujete k slušnému životu demokraciu ? Nepotrebujete … tak, ako ste k nemu nepotrebovali ani socializmus. Kto vám tvrdí, že sa nedá vymyslieť nič lepšie, ten vás klame vo vlastnom záujme a na vás mu vôbec nezáleží.

Položte si jednoduchú otázku – funguje demokracia v úspešných firmách ? Nefunguje, každý musí vykonávať úlohy, ktoré mu boli pridelené, zodpovedá za výsledky a v prípade, že jeho práca nezodpovedá požiadavkám zamestnávateľa – má smolu a končí. Nikoho nezaujímajú sladké reči či výhovorky. Môžete v práci odmietnuť spoluprácu s kolegom alebo skupinou kolegov ? Však to skúste a uvidíte, ako sa s vami rýchlo zamestnávateľ vysporiada.

Prestaňte sa skrývať za falošné výhovorky. Ak R.Fico tvrdí, že súčasná koalícia je jediná možná … možno, ale určite to nie je jediná možná forma, ako spravovať Slovensko. A rozhodne to nie je forma, ktorá vedie k prosperujúcemu Slovensku a spokojnému národu. Zahoďte alibizmus a konečne si uvedomte – oni potrebujú vás, ale vy ich (R.Fica, R.Sulíka a spol.) nepotrebujete !