Nové rukavice (špinavé) paprče – neočistia

8. marca 2018, cudzinec, Nezaradené

Ďakujem, ale nechcem. Výmena ministra vnútra nevyrieši problém, ktorý dnes otriasa slovenskou spoločnosťou. Dnes je potrebná razantná zmena a komplexná „dezinfekcia“ slovenského verejného života.

Súčasná opozícia nemá morálne právo na nič, a už vôbec nie na kritiku iných. Z parlamentu sa stala práve zásluhou opozície hanba Slovenska. V dnešnom parlamente nie je možné nájsť politickú stranu, ktorej morálny profil je nepoškvrnený a dáva jej teda oprávnenie, aby iných – kritizovala. A keď sa už bavíme o morálke, celkom by ma zaujímalo, prečo sa po Slovensku potulujú eurposlanci, a namiesto plnenia povinností v európskom parlamente si riešia vlastnú politickú agendu.

Žiadne predčasné voľby nie sú potrebné, kým sa nezmení volebný zákon a nebude v plnom rozsahu naplnené právo slovenského občana – voliť a byť volený. Nehovoriac o tom, že posledné udalosti na Slovensku ukazujú, čo je naozaj najviac potrebné. Všeobecná amnestia !!! Slovenské väznice sú dnes preplnené kadejakými zločincami, ako sú zlodeji mrkvy, dreva, neplatiči výživného a podobne … a pritom nám po slobode pobehujú ľudia, ktorí by si oveľa viac zaslúžili označenie zločinec a ubytovanie v štátnom (sociálnom) zariadení !

Kto chce zmenu na Slovensku, odhalenie pravdy o rôznych zločinoch a budovanie štátu, slúžiaceho slovenskému občanovi, musí rázne a bez okolkov žiadať od všetkých, ktorí sú dnes vo verejných funkciách, no najmä v parlamente a vláde – ďakujeme, stačilo, odíďte … ! A komu stačí výmena jedného ministra, alebo kozmetický balíček v podobe predčasných volieb, a výberu z rovnakej zberby – nepotrebuje nič. Ani výmenu ministra …