Gratulujem, voliči OĽANO . ..

6. apríla 2018, cudzinec, Nezaradené

Dnes sa naplno ukázalo, akým morálnym potenciálom disponujú vaši zástupcovia a hlavne I.Matovič. Voliť niekoho, kto nerešpektuje ani základnú „krčmovú“ zásadu, že do na zemi ležiacich a zosnulých sa nekope, je naozaj škaredou vizitkou. Nehovoriac o tom, že v prípade zosnulých ľudí to nebol prvý a určite ani posledný bezcharakterný výrok lídra „obyčajných“ ľudí. Stačí si spomenúť na jeho vyjadrenie v prípade tragédie J.Kuciaka a jeho snúbenice.

Ale, ako sa hovorí, kto čím bojuje, tým nakoniec aj padne. Neúcta politika voči zosnulému, nech už bol, aký bol – by mala byť dôvodom na zamyslenie, či si niekto s podobným myslením a vystupovaním na parlamentnej pôde, ktoré je nehodné aj krčmy štvrtej cenovej skupiny (lenže tam by líder obyčajných asi len čušal, pretože tam imunita nefunguje), naozaj patrí do parlamentnej lavice.

V slušnej spoločnosti sa mnohé veci, tak dokonale zvládnuté I.Matovičom – nenosia. Nenosí sa tam bezočivé správanie voči ženám, krivé obvinenia, vulgarizmy voči každému oponentovi, alebo (poisťovacie) nahrávanie potenciálnych spojencov, či konkurentov. V slušnej spoločnosti rešpektujú slušní ľudia aj tie pravidlá, ktoré sa im nepáčia. A pokiaľ sa im veľmi nepáčia, nesnažia sa ich meniť urážkami oponentov, ale zákonnou cestou.

Nech si myslíme o P.Paškovi čokoľvek, a čokoľvek on počas svojho života urobil, bol to človek. Akým človekom bol, to nech posúdi čas. Skúste sa však zamyslieť, akým človekom je niekto, kto sa neštíti ani kopanca – do zosnulého. Naozaj stojí za vašu dôveru ?