8. máj – pamätný deň slovanského holokaustu

8. mája 2018, cudzinec, Nezaradené

Nebudeme sa sporiť o deň alebo hodiny, isté je, že máj 1945 ukončil hrôzy slovanského holokaustu, ktorý bol naplánovaný v Berlíne a realizovaný na základe podpisu Mníchovskej dohody z 30.septembra 1938.

A mali by sme si pripomenúť, že to boli práve Londýn a Paríž, ktorí nás predali Hitlerovi, a podpisovali s týmto vrahom národov – dohody.

Mali by sme si v tento deň pripomenúť, že to bolo práve Poľsko, ktoré podpísalo 26.januára 1934 pakt o neútočení s Hitlerom, pričom jeho súčasťou bol aj plán vzniku poľsko-maďarskej hranice a teda rozbitia Československa.

Mali by sme si pripomenúť, že Londýn si nechal od nás zaplatiť výzbroj a výcvik vojakov, ktorí sa podieľali na obrane – Británie. V prípade Poľska náhradu nežiadal.

Mali by sme si pripomenúť, že západné “spojenecké vojská” ostali na sklonku vojny stáť a čakali, kým príde oslobodzovať Prahu sovietska armáda, hoci mohli boje ukončiť oveľa skôr.

Nemáme pamätný deň slovanského holokaustu, ktorého obete päťnásobne presahujú počet obetí židovského holokaustu. Kto hľadá vinníkov za židovský holokaust, nech sa pýta tých, ktorých predkovia podpisovali dohody s Hitlerom a predávali mu národy, na ktorých im nezáležalo. A prečo nemáme pamätný deň slovanského holokaustu ?

Pretože o našich osudoch rozhodujú kolaborantské svine !