Kašlať na opozíciu a mimovládky . ..

30. mája 2018, cudzinec, Nezaradené

Pätnásť daňových “opravákov” svedčí jasne a nepochybne, že sa nejedná o náhodu. A spoločnosti, disponujúce primeraným kapitálom, si na vedenie účtovníctva vyberajú profesionálov, znalých zákona a zákonných postupov. V žiadnom prípade neriskujú svoju budúcnosť a meno vedením primitívne “kreatívneho” účtovníctva, pretože majú prostriedky na zaplatenie odborníkov.

Opozícia a mimovládne organizácie sa dodnes nevedeli jasne vymedziť voči odhaleniam, ktoré súvisia s kampaňou A.Kisku, jej financovaním, a vlastníctvom pozemku, ktorého zákonný majiteľ je evidentne poškodeným.

V každej inej krajine by parlamentné strany jednohlasne žiadali odstúpenie prezidenta. Rovnako by postupovali aj mimovládne organizácie. Avšak sme na Slovensku. A tak bojovníkom Za slušné Slovensko vadia len tí darebáci, ktorí nie sú ich ľudia. U ostatných pokladajú darebáctva za nepodstatné či malicherné.

Zhrnuté a podčiarknuté – sú to rovnakí darebáci ako tí, ktorých kritizujú. Ostáva už len otázka, aký profit očakávajú za svoje pokrytecké konanie … ale na ich názor môžeme pokojne kašlať … kto volá po slušnosti a spravodlivosti, žiada to pre všetkých bez rozdielu. Kto žiada len jednostranne – je darebák.