Poďme Rusku príkladom . ..

23. júna 2018, cudzinec, Nezaradené

Koloniálne veľmoci ako Veľká Británia, Francúzsko a spol., za aktívnej účasti obdivovateľov štátneho terorizmu z USA presadili výzvu VZ OSN Rusku, aby stiahlo svojich vojakov z odštiepeneckých regiónov, kde vznikli samozvané a neuznané republiky.

Je pochopiteľné, prečo sa podobná výzva objavila práve na programe VZ OSN. Bábková, dlhodobo nefunkčná organizácia, ktorej najväčším dlžníkom sú práve USA, poslúži komukoľvek, samozrejme za primeranú protihodnotu. Ak by to bolo inak, nemohla by byť v nedávnej minulosti zverená ochrana ľudských práv pod kuratelu Saudskej Arábie, ktorá ich dlhodobo upiera mnohým na svojom území.

Neraz sa v médiách, ktoré tak oddane slúžia záujmom koloniálnej politiky veľmocí, či aktívnym užívateľom štátneho terorizmu objavujú rôzne komentáre, poukazujúce na zaostalosť Ruska v porovnaní s inými krajinami. Asi bude oprávnenou myšlienkou, že vzorové demokracie, nosiace svojim oponentom “ruže v hlavniach zbraní” by mali ísť Rusku príkladom, aby plne pochopilo, čo sa od neho očakáva.

Najprv by mohli opustiť európsky kontinent desaťtisíce príživníckych okupantov v amerických uniformách. Druhým krokom by mohlo byť opustenie všetkých krajín sveta, kde sa spomínaní okupanti zdržiavajú a likvidácia ich základní. Tretím krokom by mohla byť náhrada všetkých škôd, ktoré spôsobili a postavenie vojnových zločincov (ako T.Blair, G.W.Bush či C.Riceová) pred súdy za zločiny, ktorých sa dopustili.

Som presvedčený, že aj zaostalé Rusko by pochopilo pokrokovosť riešenia, ktoré navrhujem. Sotva ho vśak pochopia tí, čo svetu kážu o mieri a pokoji, a za chrbtom držia v hrsti – odistený granát …