Raj liberálnych “odborníkov”

3. augusta 2018, cudzinec, Nezaradené

Liberálov neopúšťa stará zásada kariéristov “na ceste k úspechu je všetko povolené” … kto sa zabával na predvolebných billboardoch, ešte netušil, že je to len začiatok …

A koniec bude niekde na operačnej sále, kde si “stážistka” z liberálneho klubu urobí selfíčko s nič netušiacim pacientom. Bolo by zaujímavé zistiť, či mala na to kvalifikovaný súhlas pacienta, alebo čo ju oprávnilo vyhlásiť sa za stážistku … ale na tom vlastne nezáleží, keďže madam poslankyňa sa zapísala do dejín parlamentu aj výrokmi, najmä na adresu “neúspešných” ľudí z radov plebsu.

Možno sú naozaj obyčajní ľudia neschopní a preto menej zarábajú alebo tvrdšie pracujú, ale určite nie sú takí drzí a sprostí, aby zneužívali chorých ľudí na vlastnú prezentáciu. A možno by mohli reagovať aj príbuzní pacienta a žiadať vysvetlenie, ako sa na operačnej sále ocitla neoprávnená osoba. Osoba, ktorá svojou prítomnosťou mohla ohroziť zdravie a život pacienta.

V každom prípade, liberáli opäť žiaria naplno … a ukazujú, aký je ich reálny potenciál. Po dokladačovi zeleniny v kresle ministra obrany, gymnazistke na poste štátneho tajomníka či šéfovi parlamentu v pozícii referenta účastníka mafiánskych zoznamov, majú novú hviezdu – stážistku na operačnej sále, ktorá sa vzdeláva produkciou sebaprezentácie …. na úkor trpiacich.

Nikto nespochybňuje akútnu potrebu vetrania na úrade vlády. Ale aký progres môže priniesť vládnutie politika, ktorý si dnes nevie ustrážiť správanie jednej poslankyne a v budúcnosti by mal riadiť štát ? Skôr úpadok …

Kto dá hlas liberálom, mal by rátať aj s tým, že sa nič nezlepší. Skôr naopak. Nakoniec, ani tohtoročné škandály nedokázali pozdvihnúť ich preferencie u voličov spôsobom, ktorý by nasvedčoval významnejšiemu posunu k lepšiemu.

A zrejme aj inde začínajú pochybovať o odborných koreňoch SaS … škoda, že tak neskoro ….