Slovenský “Augiášov” chliev hľadá upratovačku

4. augusta 2018, cudzinec, Nezaradené

Ak niekto volá z politickej pozície po uvalení väzby na politickèho oponenta, treba mu odňať všetky verejné funkcie a udeliť doživotný zákaz na ich výkon.

Podobný precedens tu bol v 50.rokoch minulého storočia, keď sa podobným spôsobom riešili rôzne záležitosti, ktoré nakoniec končili popravami alebo dlhoročnými trestami odňatia slobody, a to na základe “vôle” ľudu, výkrikov rôznych straníckych či závodných výborov a podobne. Myslím, že nikto nechce návrat tejto éry.

Záležitosť únosu vietnamského občana nás môže zaujímať vtedy, keď bude vydané relevantné rozhodnutie, potvrdzujúce účasť SR na tomto skutku, a bude zároveň vysvetlené, prečo Nemecko nechcelo vydať do Vietnamu páchateľa závažnej trestnej činnosti. Pokiaľ páchateľovi nevadil vietnamský režim, keď páchal trestnú činnosť, nemôže mu prekážať ani vtedy, keď ním bude súdený.

Augiášov chliev, ktorý dnes choromyseľne označujeme za parlament alebo vládu, treba bezpodmienečne vyčistiť …

Ale od podlahy a vykydať všetok hnoj, ktorý ho zneucťuje, bez ohľadu na farbu a silu zápachu. Nech pozerám s akoukoľvek toleranciou, nevidím tam nikoho, kto by si zaslúžil byť poslancom alebo členom vlády.

A treba dosadiť ľudí, ktorí budú mať na prvom mieste slovenský záujem a za každých okolností. Ľudí, ktorí nebudú v mene vlastného záujmu na noty cudzej pesničky haniť vlastný štát. Ľudí, ktorí bez ohľadu na spoločenské postavenie, majetok a príjmy budú za každých okolností prejavovať úctu ku každému občanovi.

Privilegované “svine” nepotrebujeme …