Áno, mečiarizmus je späť . ..

6. augusta 2018, cudzinec, Nezaradené

…. v podobe súčasného prezidenta. A hoci A.Kiska vidí ako nasledovníka V.Mečiara niekoho iného, reálne sa “otcovi” národa sám – najviac podobá.

Tiež trpí syndrómom najférovejšieho chlapa pod Tatrami, svedomia národa i politikov, a rovnako nevie vysvetliť vlastné prešľapy – počnúc financovaním kampane, pokračujúc “kreatívnym” učtovníctvom a pohľadom na daňovú problematiku a končiac pozemkom zubára Franca, kde chce čakať na výrok súdu, hoci už dávno musí vedieť, ako sa veci naozaj majú …

Iste, neverím ani zamak tomu, že má nejaký podiel na medializovanom vydieraní sudcu, rozhodujúceho v pozemkovej kauze. V tomto prípade si skôr myslím, že ide o iniciatívu nejakého pomätenca. Ale …

Mečiar aspoň verbálne kládol na prvé miesto záujmy Slovenska a slovenského národa. A v tomto smere mu Kiska nesiaha ani po členky.

V podstate zatlieska každému svinstvu, ktoré priletí na Slovensko zo zahraničia a využíva to pre vlastné ciele. Kiska je všetko možné, len nie nestranný a objektívny prezident. Polarizuje spoločnosť oveľa viac, než ktokoľvek v minulosti. Niet divu, že neplánuje opätovne kandidovať na funkciu prezidenta. Po tej záplave pokrytectva a dvojtvárnosti, ktoré predviedol počas funkčného obdobia, by ľahol popolom aj v súboji s M.Kotlebom. A som nesmierne zvedavý, kto ho bude voliť v prípade vstupu do aktívnej politiky.

Kašlem na “uneseného” vietnamského zločinca. A kladiem si otázku, aký úplatok dal nemeckej oligarchii, keď tak zúri nad jeho návratom do Vietnamu … alebo vari vie niečo, čím by mohol potopiť nemeckých politikov ? Američania denne vraždia a unášajú oponentov (či skôr obete) svojej politiky a nikomu to nevadí … Slovensko nikoho neunieslo, na ničom sa nepodieľalo a kto tvrdí opak, zaslúži si pár dobre mierených lieskovou palicou….