Aj platy poslancov treba zrušiť . .. komu treba Sulíka ?

10. septembra 2018, cudzinec, Nezaradené

Ako som v jednom predošlom blogu napísal, bezplatné obedy pokladám za nezmysel. Aj bezplatné vlaky nie sú úplne kóšer, keďže máme na Slovensku oblasti, kde nechodia.

Ale keď počujem reči R.Sulíka o kvalitnej kandidátke na čokoľvek, to sa mi už dvíha žalúdok. Ak si dobre pamätám, tak posledným známym výsledkom “kvalitnej” kandidátky bola po voľbách 2010 gymnazistka v úlohe štátneho tajomníka, a manažér obchodného reťazca ako minister obrany. Pre zaujímavosť, na jednom obecnom úrade hľadali sociálneho pracovníka a podmienkou bolo vysokoškolské vzdelanie 2.stupňa, a 3 roky praxe v odbore.

A to už nehovoríme o politikovi, ktorý si pri oficiálnej príležitosti vyhrnie rukávy, položí vedľa seba mobil a voľbu generálneho prokurátora preberá s pochybnou persónou. Málo ? Tak si spomeňme na to, ako pán europoslanec v roku 2016 bol na kandidátke v parlamentných voľbách, hoci musel vedieť, že súčasný výkon oboch funkcií nie je možný. Ako môže kandidovať niekto, kto nemôže vykonávať mandát ? Alebo chce poslanec Sulík tvrdiť, že nepozná Ústavu SR ?

Schopnosti liberálov končia – na papieri … tam niekde je aj kvalitná kandidátka, či úžasný program (asi tak pre 300 tis.voličov)

Socialistické školstvo ? Tomu by mal poslanec Sulík radšej dať pokoj. Od roku 1990 je školstvo rôznymi “odborníkmi” rozvrátenè tak, že produkuje titulovaných oslov, ktorí často konćia v pokladniach hypermarketov, skladoch či pri montážnych pásoch. Pri pohľade na dnešné učebnice sa súdnemu človeku dvíha žalúdok. Zlatým klincom tejto frašky sú deti, ktorè musia ešte aj v 5.ročníku základnej školy odprevádzať a vyzdvihnúť – rodičia. Keď učiteľka piataka pýta papier so súhlasom rodičov, že môže ísť domov sám alebo v doprovode starých rodičov, to je už naozaj silná káva. Ešte šťastie, že naša učiteľka z prvej triedy sa tohoto “pokroku” nedožila. Asi by to … neprežila.

Po skúsenostiach s “odborníkmi” zo šatne liberálov som presvedčený,že ich volebný lístok patrí na čestné miesto … na smetisku dejín. Nehovoriac o tom, že ich rétorika jasne poukazuje, ak dlho ich zaujímajú radoví voliči a ich potreby – do skončenia volieb.