Neustrážila chatu a chce riadiť štát ?

20. septembra 2018, cudzinec, Nezaradené

Poslankyňa Remišová s obľubou súdi iných. Na adresu F.Imreczeho sa vyjadrila, že ako bude strážiť rozpočet, ak si neustrážil finančnú správu …

Ak budeme merať metrom poslankyne Remišovej, mala by sa vzdať poslaneckého mandátu, pretože v jej prípade sa nepodarilo ustrážiť ani vlastné majetkové priznanie a jediného nespratného člena strany, ktorého správanie je hanbou parlamentu. Aký to rozdiel oproti riadeniu finančnej správy so stovkami zamestnancov a záplavami dokumentov, ktoré touto inštitúciou denne prejdú, nie ?

Mimochodom, spomínané dokumenty a pracovníci finančnej správy nie sú pod denným dohľadom riaditeľa a neexistuje na svete človek, ktorý by bezchybnú kontrolu niečoho podobnèho dokázal zvládnuť.

Možno by mal niekto kůpiť poslankyni zrkadlo, aby konečne videla aj sama seba. Opäť strelila capa, keď sama nezvládla maličkosť, neporovnateľnú s povinnosťami osoby, ktorú kritizovala. Sotva sa vśak dá čakať, že bude mať rovnaký zmysel pre sebakritiku, a vzdá sa mandátu, ako sa vzdal funkcie Imrecze. Koho kritizuje ona, ten je automaticky vinný … keď je sama kritizovaná, treba jej vinu – dokázať.