Razia u „dobrého anjela“ ? A čože sa stalo ?

14. novembra 2018, cudzinec, Nezaradené

Dnes prebehla médiami krátka správa. V čase odsúdenia L.Bašternáka prebehla vo firme A.Kisku a jeho spoločníkov razia národnej kriminálnej agentúry, ktorej cieľom bolo zaistenie počítačov a účtovníctva.

Vzhľadom na nepochybne nepriateľskú atmosféru, vyvolanú jednostranným postojom médií nielen voči politikom vládnej koalície, ale aj orgánom, činným v trestnom konaní, vrátane NAKA, nedá sa pochybovať o tom, že zásah v priestoroch firmy A.Kisku a spol. bol dôsledne naplánovaný, aby sa nedal nájsť ani najmenší dôvod na jeho spochybnenie.

V tejto súvislosti sa dostáva do iného svetla aj opakovaná žiadosť opozičných politikov o výmenu vedenia NAKA, či opakovaná kritika tejto inštitúcie zo strany médií i prezidenta. Začína sa vynárať podozrenie, či podstatou averzie nie je obava z prípadných odhalení, súvisiacich s podozreniami okolo financovania volebnej kampane, a iných (možných) porušení zákona.

Takže … možno by sa na tomto mieste hodil aj odkaz pre organizátorov pochodu za slušné Slovensko. Ak im naozaj ide o slušné Slovensko, mali by v piatok volať aj po odstúpení prezidenta A.Kisku. Ak nevedia prečo, doporučujem im, aby sa oboznámili s príčinami odstúpenia nemeckého prezidenta Ch.Wullfa v roku 2012. Nepochybujem, že pochopia …