Plač fízlov, že ich . .. fízlovali . ..

27. decembra 2018, cudzinec, Nezaradené

Fízel bol kedysi hanlivý prívlastok pre policajtov … dnes tak mnohí hovoríme tým, ktorí o sebe tvrdia, že sú novinári, ale s poctivým remeslom to nemá nič spoločné – pri pohľade na ich prácu.

Prišlo mi do smiechu, čítajúc pobúrené reakcie mediálnych fízlov na odhalenie, že boli fízlovaní na objednávku ich bývalého kolegu Kočnera … iným ich bývalým kolegom, ktorý to mal realizovať, alebo riadiť realizáciu – fízlovania mediálnych fízlov !

A tak priamo osobne – vari ste už (mediálni) fízli zabudli, ako ste svojím fízlovaním zarábali na utrpení a tragédiách iných ? Už ste zabudli, ako ste napriek nesúhlasu príbuzných fotografovali a natáčali obete nehôd, ako ste pozostalých otravovali svojimi (debilnými) otázkami, ako ste sa vŕtali v ich súkromí a nebrali ohľad na nič a nikoho ?

Čím ste (v mene zisku) bojovali, tým ste (v mene zisku) aj padli … dobre vám tak, (mediálni) fízli … síce sa nepoučíte, ale aspoň na vlastnej koži okúsite pocity tých, ktorých situáciu ste vedome zneužívali, aby ste mali – na žrádlo vo vašom válove ….