Odhalené konšpirácie denníka SME – Fico, Danko a Ústavný súd

10. januára 2019, cudzinec, Nezaradené

Podľa dnešného vydania denníka SME sa Fico prerátal, Kiska môže obštrukciám zabrániť … článok je klasickou konšpiráciou z dielne treťotriednych sluhov spriaznených oligarchov …

Netreba rozvláčne úvahy, skúsme to jednoducho a priamo – zákonné postupy nie je možné označiť ako obštrukcie, pretože Ústava SR zaručuje každému občanovi uplatňovanie všetkých práv v súlade s platnými zákonmi a predpismi. Pokiaľ si občan uplatňuje naplnenie svojich práv v súlade so zákonom, nemôže byť obviňovaný z obštrukcií ! Denník SME sa snaží (ako už nespočetnekrát, odkedy padol na úroveň bulváru) navodiť presvedčenie, že uplatnenie zákonných postupov – je nezákonné a škodlivé.

Existujú samozrejme aj nezákonné postupy, ktoré sa dajú označiť – ako obštrukcie.

Má to jeden háčik – dajú sa síce využiť v občianskom i trestnom konaní, ale určite sa nedajú použiť na získanie postu – ústavného sudcu.

Slušní ľudia rešpektujú zákony a právoplatné rozhodnutia súdov, tvrdia opozičné strany, dalo by sa povedať – jednohlasne.

Keďže predstavitelia týchto strán spochybňujú najnovšie právoplatné rozhodnutie Ústavného súdu vo veci rokovacieho poriadku NR SR, v duchu vyššie spomenutého tvrdenia predstaviteľov opozičných strán sa dá konštatovať – ich predstavitelia nie sú slušní ľudia.

Prezidentov poradca má obavy z obštrukcií zo strany R.Fica či A.Danka v otázke obsadenia postov ústavných sudcov …

Ako občan a volič mám obavy z toho, aby sa novým prezidentom nestala osoba, ktorá bude hovorcom – svojho poradcu …

Bude P.Pellegríny pokračovateľom politiky R.Fica na predsedníckom poste v strane SMER-SD ?

Dúfam, že … nebude …