Mistrík nechce byť zvolený ? !

19. januára 2019, cudzinec, Nezaradené

Súdiac podľa jeho rétoriky na adresu protikandidáta M.Šefčoviča – nechce. Ak je totiž biľagom na štíte protikandidáta podpora SMER-u, potom musí byť rovnakým biľagom aj podpora SaS. Prečo ?

Pre kritériá, ktoré nastavil sám Mistrík – ak niekoho podporuje strana, zapletená do rôznych káuz, je nedôveryhodný. Áno, SMER má na konte nespočetné množstvo káuz oproti SaS. Bude to asi tým, že liberáli boli vo vláde len dva roky …

Napriek tomu majú na konte mnoho – stretnutia Sulíka s Kočnerom, kauzu na ministerstve obrany, pochybné persóny na Podpoľaní, účelovú slepotu pri snahe o koalíciu po voľbách 2016, intrigy proti potenciálnym koaličným partnerom (Procházka či Bugár), pochybné nominácie na vysoké štátne funkcie (štátny tajomník – gymnazista ???). Nehovoriac o dvojakom metri v súvislosti s A.Kiskom, a vlastnými prešľapmi.

Záver ? Medzi štítom kandidáta SMER-u a liberálov by nebol žiadny rozdiel, ak by vládli rovnako dlhé obdobie. A odkaz Mistríka ? Súdiac podľa jeho postojov – nechce byť zvolený, aby nešlo Slovensko v rovnakých koľajách, ako doteraz …

A prečo vytiahol proti Šefčovičovi podporu SMER-u ? Pretože – seriózne argumenty nemá. Za seba som presvedčený, že pre Slovensko bude prospešný ako vedec, ale určite nie – ako prezident.