(Liberáli) pôjdu aj za plesnivý rožok . . .

13. marca 2019, cudzinec, Nezaradené

A preto žiadajú odstúpenie ministra obrany, ktorý si dovolil nebotyčne drzo odmietnuť americký úplatok za súhlas s budúcou okupáciou. Lebo liberáli by podpísali …

Iste, akékoľvek ministerstvo v rukách národniarov akosi pokrivkáva, ale to je téma na inú úvahu. Tým skôr, že sme zažili šmatľavé obchádzanie kauzy košického daňového úradu za vlády I.Radičovej. Alebo výpredaj zbrani za burák pod taktovkou komisionálne uznaného krip.. no radšej nedopoviem, ešte by sa cítil urazene.

Napokon, každý krčah má svoju mierku, Američanom by malo stačiť, že nám predali zastaralé šroty F-16, ktoré naše elity ospevujú ako jeden z divov sveta, hoci realita vyzerá inak … ak by niečo nepriateľa vystrašilo na smrť, tak jedine cena, za ktorú sme nakúpili … a ak by ten záchvat smiechu prežil, skončilo by to ironickým ťukaním na čelo.

Obranyschopnosť Slovenska ? Na úrovni nula celá nič. Len blázon by s nami bojoval, keď stačí uzatvoriť hranice … a zdochneme hladom.

Tak prečo si máme robiť nejaké ilúzie ? A prečo máme posluhovať cudziemu záujmu, kde priam trčí idea vytvorenia predmostia z krajín východnej a strednej Európy ? Len naivní ľudia dnes nevidia, že cieľom americkej politiky je vyvolanie konfliktu s Ruskom za každú cenu a bez ohľadu na následky.

Spojenci ? Nedajte sa vysmiať, sú to rovnakí spojenci, akými boli svojho času tí, ktorí “o nás, bez nás” podpísali Mníchov.

Rada ? Nevoľte tých, čo dajú každému … aj za plesnivý rožok !