Povedzte NIE ! Okrádaniu pacientov !

19. apríla 2019, cudzinec, Nezaradené

V krupinskej nemocnici dôjde k sťahovaniu interného oddelenia. Posledného, ktoré ešte ostalo po postupnej likvidácii nemocnice.

Presťahuje sa do menších priestorov, aby uvoľnilo miesto kšeftu s názvom “Oddelenie dlhodobo chorých”. Len pre ilustráciu, väčšina pacientov v regióne už dnes končí prvé vyšetrenie u lekára v prípade problémov vypočutím slov – musíte ísť do Zvolena, kde Vám urobia vyšetrenia, na ktoré nemáme vybavenie. Má vás kto odviezť ?

V Krupine Vám dnes neurobia ani bežný röntgen. Nečudo, však snaha o likvidáciu bežnej prevádzky nemocnice trvá roky. Obeťou podobného postupu sa stala predtým nemocnica v Banskej Štiavnici, ktorá fungovala dobre, mala kvalitu, ale špekulanti a podvodníci nemohli zarobiť. A tak dnes už neexistuje, však pacienti môžu ísť aj do Zvolena, nie ? Čo tam po preplnenosti tamojšej nemocnice, čo tam po hodinách čakania, nervóznych a unavených sestrách či lekároch, hlavne nech niekto zarobí…

Kedy sa vzoprieme ? Kedy sa prestaneme prizerať týmto praktikám ? Kedy vyženieme obchodnícku mafiu s politickým krytím a nedovolíme ohrozovať naše zdravie ?

Povedzme NIE týmto zločincom … ! Parazitujúcim na nešťastí a bolesti iných …