Charakter súdruha a pôžitky mafiánskeho štátu . ..

9. mája 2019, cudzinec, Nezaradené

Najhorší prezident v dejinách Slovenska pravidelne dehonestuje štát a národ svojimi rečami o mafiánskom štáte … skúsme teda myslieť jeho logikou …

Dedo kedysi hovorieval, že politika je panské huncútstvo a len niktoši prznia meno svojej vlasti a národa. Inokedy pri sledovaní jedného mafiánskeho filmu s F.Nerom zahlásil, že len niktoš môže stáť na čele takého spolku, akým je mafia. Čo z toho vyplýva ?

Slovami prezidenta je Slovensko mafiánskym štátom a slovami zákona je prezident najvyšším predstaviteľom mafiánskeho štátu – čo z toho vyplýva v zmysle dedovej logiky a slov prezidenta, netreba rozoberať. Sám sa svojimi slovami zaradil …

Inou vecou je jeho charakter … ak je Slovensko mafiánskym štátom, prečo teda prijal funkciu na čele podobného štátu a nehanbí sa prijímať benefity od mafiánskeho štátu ? Asi nie, však súd o pozemok zubára Franca jasne ukázal, aké sú skutočné hodnoty súdruha v prezidentskom paláci.

Hodnoty ? Okrem peňazí a vlastného prospechu asi žiadne nemá. Je hanbou Slovenska … a hanebným omylom voličov.

A je dokonalým dôkazom nedostatkov právneho poriadku Slovenska, pretože v inej krajine by za svoje reči sedel kdekoľvek, ale určite by nebol – prezidentom. Našťastie … jeho mandát končí a ak máme trochu úcty k vlastnej krajine, pôvodu a našej histórii, pošleme ho tam, kde naozaj patrí – na smetisko politických i národných dejín.